Lansări muzicale

A fost lansat trailerul oficial pentru filmul “The Last Duel”, cu Ben Affleck și Matt Damon

A fost lansat trailerul oficial pentru filmul “The Last Duel”, cu Matt Damon și Ben Affleck
A apărut trailerul oficial pentru unul dintre cele mai așteptate filme, “The Last Duel”. Când va avea premiera în cinematografe?!

A apărut trailerul oficial pentru ”The Last Duel”, o dramă istorică regizată de vizionarul Ridley Scott, câștigător a patru premii Oscar. Pelicula va avea premiera în cinematografe pe 15 octombrie 2021! Actorii Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer și Ben Affleck vor face parte din distribuția filmului “The “Last Duel”. Filmul este inspirat din fapte reale, fiind o poveste captivantă despre trădare și răzbunare, a cărei acțiune are loc în Franța secolului al XIV-lea. 

A fost lansat trailerul oficial pentru filmul “The Last Duel”, cu Matt Damon și Ben Affleck

”Mi-a plăcut la nebunie să lucrez cu Matt, iar faptul că am putut lucra și cu el și cu Ben, atât ca actori, cât și ca scenariști, a fost un bonus, mai ales alături de Nicole Holofcener. Știam că rezultatul va fi grozav.(...) Am fost fan al serialului Obsesia Evei și am așteptat cu nerăbdare ocazia de a avea un rol potrivit pentru Jodie Comer. Felul în care o interpretează pe Marguerite o va consacra drept una dintre cele mai bune actrițe ale generației sale”, spune regizorul filmului  Ridley Scott

Trailer- The Last Duel