Stiri mondene

Jennifer Lopez, primele declarații despre relația cu Ben Affleck: „A venit de la sine”

Jennifer Lopez. primele declarații despre relația cu Ben Affleck
După ce au fost surprinși în ipostaze tandre în repetate rânduri, Jennifer Lopez a făcut primele declarații despre relația cu Ben Afflek.

După ce și-a încheiat logodna cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez a fost surprinsă în compania lui Ben Afflek, cu care a mai format un cuplu în urmă cu două decenii. De-a lungul timpului, frumoasa artistă și îndrăgitul actor de la Hollywood au fost fotografiați de paparazzi în ipostaze tandre, însă au preferat să rămână tăcuți în ceea ce privește relația lor. În cadrul unui interviu, Jennifer Lopez a deci să rupă tăcerea și a făcut primele declrații despre relația cu Ben Afflek. Conform spuselor sale, vedeta este mai bucuroasă ca niciodată și trăiește cea mai fericită perioadă din viața sa. 

Jennifer Lopez. primele declarații despre relația cu Ben Affleck

„A fost o perioadă în care efectiv a fost vorba doar despre mine. Despre nimeni altcineva. M-am pus pe mine pe primul loc. Mai întâi am realizat că sunt bine singură, eu cu mine însămi şi că fericirea mea începe, de fapt, de la mine, din interiorul meu, nu depinde de nimeni altcineva. Şi odată ce-am realizat asta, lucrurile au început să se întâmple şi au venit de la sine”, a declarat Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez. primele declarații despre relația cu Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc să se căsătorească

O sursă apropiată susține că până la sfârşitul anului Jennifer Lopez și Ben Affleck vor fi soţ şi soţie. „ Nici nu se mai pune problema dacă se căsătoresc, ci când. ” Un alt apropiat al cuplului a dezvăluit că actorul ar plănui să îi pună marea întrebare luna viitoare, când Jennifer împlineşte 52 de ani.  „Pe 24 iulie, Ben pregăteşte o surpriză de proporţii”, a spus sursa.

Jennifer Lopez, despre despărțirea de fostul logodnic, Alex Rodriguez

În ceea ce privește relația pe care a avut-o cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez  susține că și-a dat seama încă din timpul legăturii lor că nu el este cel care i-ar putea aduce liniște sufletească.

Jennifer Lopez, despre despărțirea de fostul logodnic, Alex Rodriguez

„Totodată, vreau să spun că e esenţial să ajungi în punctul în care îţi spui: asta nu e bine pentru mine, nu îmi face bine, trebuie să ies din asta”, a mai adăugat Jennifer Lopez.