Stiri mondene

A făcut Majda strategii la Survivor ? „Strategia mea a fost...”

A făcut Majda strategii la Survivor România? „Strategia mea a fost...”
Majda a vorbit pentru prima dată despre strategiile la care a recurs ea în cadrul competiției Survivor România.

Majda a fost acuzată de o parte dintre colegii ei, dar și de fanii emisiunii de faptul că ea este protejată de băieții din echipa Faimoșilor, acesta fiind motivul pentru care la a doua nominalizare a săptămânii a fost propusă spre eliminare Elena Marin. 

Majda, primele declarații după eliminarea de la Survivor România

Majda a fost eliminată în ediția de duminică seara după ce Jador, Faimosul care a ieșit favorit-ul publicului, a nominalizat-o spre eliminare, considerând că este o verigă slabă. Majda a preferat să iasă din competiție cu zâmbetul pe buze, cu toate că pe moment nu i-a picat foarte bine nominalizarea lui Jador. Însă este conștientă că este un joc de strategii și rând pe rând, cu toții vor pleca acasă. 

A făcut Majda strategii la Survivor România? „Strategia mea a fost...”

„Consiliul a fost unul plin de emoție. Nu aș putea să spun că nu m-am așteptat. Am simțit! Am fost singura dintre cele două fete nominalizate care și-a luat ghiozdanul cu ea. M-au și întrebat de ce și am zis „să fie”. Nu am dat foarte multe explicații, nu am vrut să se vorbească foarte mult despre mine pentru că nu m-am cerut niciodată acasă, nu am spus niciodată că nu mai pot. Am încasat înfrângerea cu zâmbetul pe față pentru că am simțit o ușurare. Nimeni nu a înțeles de ce am zâmbetul acela pe față”, a declarat Majda, adăugând că nu a vorbit cu Jador înainte de nominalizare, dar simțea că va fi votată din nou în cazul în care el ieșea favoritul publicului. 

A făcut Majda strategii la Survivor România? „Strategia mea a fost...”

„Săptămâna trecută tot el m-a nominalizat. Pentru prima dată, atunci, a fost așa pe neașteptate, noi am avut o relație destul de strânsă, am fost ca mama lui, ne-am sfătuit. Am deschis mai bine ochii, atâta. Am fost afectată pe moment, dar apoi mi-am revenit. Am fost conștientă că e doar un joc și că pe rând vom pleca acasă. Nu e o tragedie. Și la prima nominalizare pe care a făcut-o el, cu o săptămână în urmă, a întrebat-o pe Ana în mod direct, pentru că era ușor destabilizată și își dorea să plece. Ana i-a zis:  „Te rog, votează-mă”, moment în care i-a spus Zanni: Nu, nu te lua după ea, vrea să mai stea.Eu cred că de acum începe Survivor, sincer. Conflictul a escaladat de mult între Zanni și Jador. Acum se va reaprinde, dacă va face cineva un pas greșit, pentru că sunt plini de tensiuni”,  a declarat Majda, în exclusivitate la Ștafeta Mixtă.   

Care a fost strategia abordată de Majda în competiția Survivor România?!

Întrebată care au fost strategiile la care a recurs în competiție, având în vedere că s-a spus despre Faimosă că le face de mâncare băieților tocmai pentru a fi protejată, Majda a avut un răspuns uimitor și cât se poate de sincer: 

„Strategia mea a fost cumva să mă strecor printre strategii, să nu mă despart de mine. Nu mi-am dorit să fiu plăcută în mod special, să mă vadă publicul într-un fel, mi-am dorit să fiu o luptătoare în ochii copilului meu, exact cum am plecat de acasă, mi-am dorit să nu îl dezamăgesc. De aceea am luptat cât am putut pe teren, am făcut cât am putut eu. Mâncare le-am făcut pentru că ei și-au dorit, toți. Pentru că eu asta fac și în viața de zi cu zi, pentru că trebuie să știi cum să împarți mâncarea pe mai multe zile. Ei mi-au atrebuit rolul ăsta. Eu am încercat să nu fiu văzută altfel decât sunt văzute celelalte fete. Nu pot să îmi asum eu o vină, pentru că eu nu am făcut nimic ca să impresionez, altfel trebuia să mă cert cu fetele. Eu le-am cerut ajutorul”a mai spus Majda după eliminare