Stiri mondene

Roxana Ghiță s-a întors de la Survivor România. Primele declarații ale Războinicei

Roxana Ghiță s-a întors de la Survivor România
Roxana Ghiță s-a întors aseară de la Survivor România și a fost așteptată de cei mai buni prieteni care i-au făcut o primire extrem de călduroasă.

Războinica Roxana Ghiță s-a întors duminică seara din Republica Dominicană alături de Simona Hapciuc. La aeroport a fost așteptată de familie și cei mai buni prieteni care i-au făcut o surpriză de zile mari. Întrebată care a fost cel mai greu moment de la Survivor, Roxana Ghiță a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri că plecarea Marilenei a fost cea care a șocat-o, mai ales că nu au avut foarte mult timp să stea de vorbă. 

Roxana Ghiță s-a întors de la Survivor România

„Sinceră să fiu, cel mai greu a fost când eu tocmai ieșisem din spital și am fost la un joc în care mi-a plecat cea mai bună prietenă din competiție și nu am putut să vorbesc nimic cu ea. Eu am fost internată cât timp ea a fost pe insulă și apoi eu am fost pe insulă când ea nu mai era. A fost șocant. După care a plecat și Alin, o altă persoană cu care eu am putut să vorbesc și să empatizez și am rămas cu niște persoane cu care, într-adevăr, eram în relații ok, dar erau și persoane cu care eu aveam tensiuni și s-a făcut mic cumva. Zici că s-a înjumătățit echipa”, a declarat Roxana Ghiță. 

Roxana Ghiță a vorbit despre tensiunile cu Musty de la Survivor România

Nu mai este niciun secret faptul că Musty și Roxana Ghiță nu prea s-au înțeles, fapt pe care Roxana l-a recunoscut și la întoarcerea în țară. Cei doi s-au ciondănit de-a lungul competiției, iar Roxana Ghiță l-a și nominalizat atunci când a avut ocazia. 

„Cea mai mare tensiune a mea a fost cu Musty și nu e un secret. Cred că toți suntem diferiți, doar că nu cred că ar trebui să ne găsim scuza că „așa sunt eu” și să nu încercăm să ne schimbăm ca să funcționăm ca o unitate, ca o echipă. Musty zice că el fiind cel mai în vârstă le știe pe toate și că noi toți o să ajungem la concluziile lui, doar că nu așa funcționează oamenii. Fiecare e diferit și și eu ar trebui să las de la mine și am lăsat de la mine și așa ar trebui să lase fiecare”, a mai spus Războinica. 

Întrebată fiind cine ar vrea ea să câștige competiția Survivor România, Roxana Ghiță i-a amintit pe Andrei, Albert și Marius. 

„Cine cred și cine sper să câștige competiția, două lucruri diferite. Sper să câștige Andrei, Albert și Marius. Și aș vrea să câștige și de la Faimoși, de ce nu”, a declarat Roxana Ghiță când a fost întrebată cine și-ar dori să câștige competiția Survivor România 2021. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)