Stiri mondene

Cine a părăsit competiția Survivor România duminică seara?!

Cine a părăsit competiția Survivor România duminică seara?!
Cine a părăsit competiția Survivor România duminică seara?! [Sursa foto: Instagram]
Este o nouă seară a nominalizărilor la Survivor România! Una dintre Faimoase va părăsi jungla din Republica Dominicană.

Faimoșii au pierdut ambele jocuri de imunitate săptămâna aceasta, motiv pentru care au fost nevoiți să nominalizeze un concurent spre eliminare. Vineri seara a fost nominalizată Roxana Nemeș, în vreme ce sâmbătă a fost nominalizată Elena Marin. Regulile competiției spun că cel care va ieși favoritul publicului va mai nominaliza încă un concurent spre eliminare, iar cel care va avea cele mai puține voturi din partea publicului va pleca acasa. 

Majda a fost nominalizată de Jador la Survivor România

Jador a ieșit favoritul publiclui și a ales să o nominalizeze pe Majda, spunând că este a doua verigă slabă a echipei. Concurentul consideră că din punct de vedere sportiv, Majda nu face față pe traseu. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

„O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii”, spune Jador.

Cine a părăsit competiția Survivor România duminică seara?!
Cine a părăsit competiția Survivor România duminică seara?![Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu toate că se aștepta ca ea să fie nominalizată spre eliminare, Majda a ținut să-i spună lui Jador că și ea a tras pe traseu și mai mult decât atât, s-a ocupat de bunăstarea echipei. 

Cine a părăsit competiția Survivor România duminică seara?!
Cine a părăsit competiția Survivor România duminică seara?![Sursa foto: Captură KANAL D]

„Mă așteptam și de data asta, nu mai e un șoc cum a fost prima dată. Am luat ghiozdanul cu mine, alături de colegele mele nominalizate. Aș vrea să-i spun lui Jador că și eu am dat totul până la capăt pentru echipa asta.

Eu am fost aici o luptătoare, nu o floricică. Eu dau oamenilor din jurul meu și am dat și pe teren. Nu m-a deranjat nicodată clasamentul facut că sunt veriga slabă. Nu sunt sportivă dar am venit aici să dau tot ce am mai bun. Nu aș fi vrut să-mi vadă slăbiciunile colegii mei sau să-i trag în jos prin energia mea. Am încercat să le transmit energie bună”,  a spunea Faimoasa după nominalizarea lui Jador.

Majda părăsește competiția Survivor România

Dintre Elena Marin, Roxana Nemeș și Majda, cele mai puține voturi le are Majda. 

„E un zâmbet pe care încerc să-l înțeleg, să-l ofer, pentru că este important să dai oamenilor din jurul tău zâmbete. Nu vreau să plec cu ochii înlăcrimați, sunt pentru că am dăruit mult în această competiție. Când am plecat de acasă i-am spus copilului că o să stau două săptămâni și vin acasă. Dar cu fiecare săptămână mă trezeam și îmi spuneam că o să fiu din ce în ce mai puternică și o să lupt.  Recunosc că știu să încasez înfrângerea și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei,  să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați. Dacă energia nu bună ajunge altfel mâncarea în stomac”, a declarat Majda după ce a aflat că va părăsi competiția.