Stiri mondene

4 august 2022: Este ziua de naştere a lui Meghan Markle! Povestea de viaţă a Ducesei de Sussex

Povestea de viaţă a Ducesei de Sussex
Povestea de viaţă a Ducesei de Sussex
Pe 4 august Meghan Markle împlinește 42 de ani. Iată ce poveste impresionantă de viață are.

Părinții lui Meghan Markle au divorțat când ea era mică, dar ambii au rămas activi în viața ei. În 1995, ea a avut un rol necreditat în sitcomul Married… with Children, pentru care tatăl ei a ocupat funcția de director al luminii și al fotografiei. După ce a absolvit Immaculate Heart High School, o școală romano-catolică pentru fete, în 1999, Markle a studiat teatru și studii internaționale la Universitatea Northwestern din Evanston, Illinois.

Citeste si: Motivul pentru care Netflix a anulat serialul animat „Pearl” al lui Meghan Markle

Primul rol în cinematografie al lui Megan Markle

Meghan Markle s-a întors apoi la Los Angeles pentru a începe o carieră de actorie. Ea a început rapid să obțină roluri de invitată în emisiuni TV, inclusiv CSI: NY, 90210, CSI: Miami și Fringe, și și-a suplimentat veniturile lucrând ca caligraf independent.

Povestea de viaţă a Ducesei de Sussex
Povestea de viaţă a Ducesei de Sussex

Marele ei succes a venit atunci când a fost distribuită în rolul asistentului juridic Rachel Zane în popularul serial dramă juridică USA Network Suits (2011–19). De asemenea, a jucat roluri principale în filme precum Random Encounters (2013) și Anti-Social (2015). În plus, a condus un blog de stil de viață, The Tig (2014–17).

Citeste si: Imagini inedite cu Regina Elisabeta a II-a, prezentate într-un documentar lansat de BBC: „Oferă o privire extraordinară în viața Familiei Regale”

Povestea de viaţă a Ducesei de Sussex
Povestea de viaţă a Ducesei de Sussex

Meghan Markle, care fusese căsătorită pentru scurt timp (2011–13) cu producătorul Trevor Engelson, i-a fost prezentată prințului Harry de către un prieten comun în 2016.

Presa tabloidă a descoperit rapid relația, iar relația cuplului a fost văzută de mulți nepotrivită. La sfârșitul anului 2016, Harry a făcut publică relația, în timp ce îi reproșa presei britanice tratamentul acordat lui Markle. Logodna cuplului a fost anunțată în noiembrie 2017. Nunta a avut loc la Castelul Windsor pe 19 mai 2018, iar Meghan a primit titlul de ducesă de Sussex. Primul lor copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, s-a născut pe 6 mai 2019.