Stiri

Imagini inedite cu Regina Elisabeta a II-a, prezentate într-un documentar lansat de BBC: „Oferă o privire extraordinară în viața Familiei Regale”

Imagini inedite cu Regina Elisabeta a II-a, prezentate într-un documentar lansat de BBC
Regina Elisabeta a II-a
BBC va lansa pe 29 mai un nou documentar despre Regina Elisabeta a II-a, film care va conține imagini și video-uri în premieră.

BBC va lansa pe data de 29 mai un nou documentar, intitulat “Elisabeth the Unseen Queen”. Producătorii au confirmat că Regina Elisabeta a II- a a oferit acces la peste 400 de role de film din prima parte a vieții sale, din vremea când era prinţesă. Mai mult, va preceda festivităţile care marchează cele şapte decenii petrecute de suverană pe tronul Marii Britanii.

BBC va lansa pe 29 mai un nou documentar despre Regina Elisabeta a II-a
BBC va lansa pe 29 mai un nou documentar despre Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: BBC]

Potrivit BBC, documentarul va permite și redescoperirea unor momente-cheie din viaţa sa. Vor fi arătate imagini rare cu suverana după logodna cu prințul Philip sau în vacanţe cu tatăl ei, regele George VI, cu un an înainte de moarte.  

BBC va lansa pe 29 mai un nou documentar despre Regina Elisabeta a II-a
Regina Elizabeth II, alături de sora sa, Margaret, şi tatăl lor, regele George VI.[Sursa foto: BBC]

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a nu va participa la petrecerile anuale din grădinile Palatului Buckingham! Cine o va reprezenta?

„Suntem onorați de faptul că Regina a avut încredere în BBC cu video-urile din colecția ei personală. Documentarul ăsta oferă o privire extraordinară în viața Familiei Regale, așa cum rar este văzută, și estre incredibil că putem să împărtășim cu națiunea toate astea, pentru a-i celebra Jubileul de Platină”, a spus editorul istoric, Simon Young.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Regina Elisabeta a II-a, decizie controversată

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, precum și controversatul Prinț Andrew, nu vor fi prezenți în balconul Palatului Buckingham în cursul unei ceremonii grandioase care va avea loc pe 2 iunie. Decizia îi aparține Reginei Elisabeta a II-a!

După o analiză atentă, regina a decis că apariția tradițională de la balcon pentru parada Trooping the Colour, joi, 2 iunie, se va limita anul acesta la Majestatea Sa și la membri ai familiei regale care participă la angajamente publice oficiale în numele reginei”, a declarat un purtător de cuvânt al palatului.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii apare pentru prima dată pe coperta revistei Vogue: „Vogue aduce un omagiu special Majestăţii Sale Regina”

Astfel, anunțul pune capăt speculațiilor apărute cu privire la prezența sau nu la balcon a Prințului Harry și a soției sale, Meghan. Precum și a Prințului Andrew. Lipsit de orice rol din cauza legăturilor sale cu afacerea Epstein.