Stiri

11 august 2022: Astăzi este ziua lui Joe Rogan. Câți ani împlinește podcasterul american?

joe rogan
Astăzi este ziua lui Joe Rogan. Câți ani împlinește podcasterul american? [Sursa foto: Captura Video]
Celebrul podcaster american Joe Rogan își sărbătorește ziua pe data de 11 august.

11 august 2022: Astăzi este ziua lui Joe Rogan, celebrul podcaster, comedian, comentator UFC și fost prezentator de televiziune american. El s-a născut pe 11 august 1967, în Newark, New Jersey, Statele Unite ale Americii. Pe data de 11 august 2022, americanul a împlinit vârsta de 55 de ani.  

Cine este Joe Rogan și cu ce se ocupă?

Joe Rogan este prezentatorul celebrului podcast „The Joe Rogan Experience”, extrem de popular printre tineri, în special bărbați.

El și-a început cariera în comedie înainte de a trece la artele marțiale mixte (MMA) și să prezintă propriul podcast. Podcast-ul lui Rogan primește aproximativ 200 de milioane de descărcări în fiecare lună, ceea ce îl face cel mai popular podcaster din Statele Unite ale Americii, potrivit The Conversation.

Ceea ce îl face pe Joe Rogan atât de admirat de public este modul său liber de a se exprima în podcast. El postează episoade de două până la trei ore și cu o editare minimă, poate chiar inexistentă. Celebrul american se bazează pe ceea ce simte în moment, iar tactic alui funcționează de minune în rândul publicului.

joe rogan
11 august 2022. Este ziua lui Joe Rogan [Sursa foto: Captura Video]

Un alt motiv pentru care podcastul lui Joe Rogan este atât de cunoscut are legătura și cu invitații pe care îi aduce, fiind vorba despre o varietate de personalități. Printre ele se numără nume precum Elon Musk, Kanye West, Neil DeGrasse Tyson, Lance Armstrong, Mike Tyson, Jack Dorsey, Dave Chapelle, Kevin Hart, Miley Cyrus, Matthew. McConaughey și Edward Snowden.

Care este averea lui Joe Rogan?

Joe Roagn se poate lăuda cu o carieră în comedie, de comentator MMA și o reputație de persoană cu succes în mediul online, care include un podcast popular în întreaga lume.

Citeste si: 11 august 2022: Ziua muzicii Hip-Hop. Cele mai apreciate melodii Hip-Hop ale tuturor timpurilor

Deși sumele exacte variază, sursele din mediul online arată că Joe Rogan este destul de bogat, iar averea lui este estimată aproximativ la 100 de milioane de dolari sau mai mult, dacă sunt luate în considerare câștigurile sale anterioare și interesele comerciale actuale, potrivit Dexerto.