Stiri

10 august 2022: Ziua Vloggingului. Sfaturi pentru începători

ziua vloggingului
10 august 2022 este Ziua Vloggingului [Sursa foto: Freepik]
Ziua Vloggingului se sărbătorește pe data de 10 august. Cum poți deveni și tu celebru?

10 august 2022: Ziua Vloggingului. Selly, Dorian Popa și Tequila sunt doar câteva nume care au reușit să devină celebre în lumea vloggingului românesc. Marți, 10 august 2022, celebrăm Ziua Vloggingului, acele videoclipuri care reușesc să îi facă pe internauți să nu se mai dezlipească din fața telefoanelor.

Citeste si: Selly a răbufnit pe rețelele sociale! Cunoscutul vlogger comentează războiul din Ucraina: „Românii pun botul la propaganda asta rusă”

Dacă te numeri printre cei care își doresc să înceapă o carieră în vlogging, iată cele mai bune sfaturi pentru începători.

ziua vloggingului
Ziua Vloggingului. Sfaturi pentru începători [Sursa foto: Freepik]

Ziua Vloggingului. Sfaturi pentru următoarele staruri de pe Youtube

1. Creează-ți un plan de conținut. Publicul tău trebuie sa știe foarte bine ce vrei să livrezi. Lucrează nișat, ai nevoie să cunoști publicul țintă al canalului și conținutului tău, în funcție de pasiunile tale. Dacă îți place muzica, desenul, călătoritul, fashion-ul sau pur și simplu vrei să îți filmezi activitățile zilnice, cu siguranță există un public și pentru tine. Nu uita să fii organizat și să postezi regulat.
2. Nume de vlog original. Trebuie să îți surprinzi urmăritorii cu un nume original, astfel va fi mult mai ușor să îți formezi o reputație în mediul online.
3. Investește în editarea video. Chiar dacă majoritatea vloggurilor pot fi postate si filmate doar cu telefonul mobil, important este sa oferi un conținut din ce în ce mai profesional, astfel urmăritorii tăi vor fi tot mai interesați de clipurile tale.

ziua vloggingului
Sfaturi utile pentru viitorii vloggeri [Sursa foto: Pixabay ]

4. Abilități de comunicare. Într-un vlog reușit este important ca urmăritorii tăi să înțeleagă ceea ce ai de transmis, să fii cât mai concis si liber in exprimare. Un sfat potrivit este să îți pregătești de dinainte ceea ce urmează să spui. În plus, așa poți economisi și timp în timpul filmărilor.
5. Fii creativ și experimentează. Nu te lăsa bătut dacă lucrurile nu sunt așa cum ți-ai plănuit încă de la început. Important este să te distrezi, să fii deschis spre a experimenta lucruri noi, de exemplu să înveți să folosești un green screen sau să editezi într-un mod inedit.