Stiri

Ziua Prieteniei 2022: Idei de activităţi drăguţe pe care să le faci cu cel mai bun prieten al tău

Ziua Prieteniei 2022
Ziua Prieteniei 2022
Ziua prieteniei este sărbătorită duminică, 7 august.

Când lucrurile merg prost în viață, un prieten ne poate spori încrederea și ne poate salva din cătușele depresiei. Deci, prietenia este crucială în viața cuiva. Acesta este motivul pentru care sărbătorim ziua prieteniei.

Ziua Internațională a Prieteniei a fost desemnată de Adunarea Generală a Națiunilor Unite.

Ziua Prieteniei 2022
Ziua Prieteniei 2022

Citeste si: Ziua Internationala a Tigrului- 29 iulie 2022

Suntem recunoscători pentru aceste relații la nivel mondial, deoarece promovează și încurajează pacea, fericirea și unitatea. ONU încurajează guvernele, grupurile comunitare și alte organizații să coordoneze activități și evenimente care sărbătoresc prieteniile pe care le păstrăm aproape de noi. Multe evenimente se concentrează pe reconciliere, realizarea unei punți de înțelegere și consens și găsirea confortului în acele prietenii care se simt ca acasă.

Trăim într-o lume grea. Între comunicări greșite, maltratare, lipsă de încredere, discriminare și discordie culturală, prioritizarea păcii se pare că are o prezență mai mică în societatea globală.

Citeste si: Horoscop săptămânal 1 august 2022 – 7 august 2022: Recomandări pentru fiecare zodie

Ziua Prieteniei 2022
Ziua Prieteniei 2022

Idei de activităţi drăguţe pe care să le faci cu cel mai bun prieten al tău

Sărbătorirea prieteniilor prin lucruri atât de simple, cum ar fi un scurt mesaj de apreciere, o petrecere, o ieșire la cafea, mersul la un concert, la film, la mall sau o excursie sunt toate modalități de a găsi elemente comune și de a sărbători această zi. Avem mai multe în comun decât ne dăm seama cu toții. Și orice idee care minimizează cantitatea de ură și dispreț răspândită în întreaga lume este genul pe care vrem să o împărtășim în această zi.

Ziua Internațională a Prieteniei, potrivit Națiunilor Unite, poate contribui la promovarea păcii mondiale și a armoniei sociale. Sărăcia, violența și încălcarea drepturilor omului sunt doar câteva dintre dificultățile, crizele și factorii de divizare care amenință pacea globală, securitatea, dezvoltarea și armonia socială. Promovarea și susținerea unui spirit familiar de solidaritate umană, care se manifestă în mai multe moduri, dar cel mai elementar este prietenia. Prin urmare, prietenia este necesară...