Stiri

Ziua Internaţională a Migdalelor, 16 februarie

Ziua Internaţională a Migdalelor, 16 februarie
Stiai ca pe 16 februarie se sarbatoreste Ziua Internaţională a Migdalelor?

Ziua Națională a Migdalelor recunoaște migdalele versatile și sănătoase. Această arahida delicioasă este originară din Orientul Mijlociu și se dezvoltă în climat cald și uscat, cu ierni blânde. Aceasta zi celebrează beneficiile și utilizările migdalelor.

Indiferent dacă le consumați singure, folosind lapte de migdale, paste, făină, unt, ulei sau făină, migdalele oferă o aromă delicioasă, împreună cu multe beneficii pentru sănătate. Migdalele sunt unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe piață, pline de vitamina E, magneziu și fibre.

Citeste si: Olivia Addams a lansat „Never Say Never”- Versurile piesei aici

Citeste si: Puya, dezvăluiri inedite despre cum și-a cunoscut soția: „Tot îmi puneam concerte în zona unde era ea”

Potrivit unui sondaj realizat de 500 de profesioniști din domeniul sănătății, migdalele pot fi benefice pentru un stil de viață sănătos.


Potrivit Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA, „Dovezile științifice sugerează, dar nu demonstrează că consumul a 1,5 uncii pe zi din majoritatea nucilor, cum ar fi migdalele, ca parte a unei diete sărace în grăsimi saturate și colesterol, poate reduce riscul de inimă. boala.”
Cercetări recente de la Universitatea Purdue sugerează că consumul de migdale poate ajuta oamenii să se simtă satui timp de câteva ore, ceea ce poate sprijini gestionarea greutății și contracararea creșterii în greutate.

Optzeci la sută din migdalele din lume sunt cultivate în California.

Întrebări frecvente despre migdale

- Câte calorii sunt în migdale?
- O porție de migdale de 1 uncie conține 165 de calorii.

- Ce țară produce cele mai multe migdale?
- Statele Unite sunt lider în producția de migdale. Numai California produce 100% din migdalele din Statele Unite.

- Cine a adus migdale în America de Nord?
- Părinții franciscani au adus migdali în California din Spania în secolul al XVIII-lea. Cu toate acestea, producția nu a decolat decât în ​​secolul al XX-lea.