Stiri mondene

Puya, dezvăluiri inedite despre cum și-a cunoscut soția: „Tot îmi puneam concerte în zona unde era ea”

Puya, dezvăluiri inedite despre cum și-a cunoscut soția
Puya, dezvăluiri inedite despre cum și-a cunoscut soția [Sursa foto: Captură YouTube]
Puya a dezvăluit momentul întâlnirii cu cea care urma să-i devină soție. Uite cum s-a cunoscut artistul cu mama copiilor săi, Melinda!

Puya și Melinda formează unul dintre cele mai sudate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc! Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, când Melinda termina clasa a XII-a. Cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit în anul 2011. Soția artistului este o prezență discretă și a stat cât mai departe de lumina reflectoarelor. Invitat recent în cadrul unui podcast, îndrăgitul rapper, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, a dezvăluit cum s-a cunoscut cu mama copiilor săi.

Puya, dezvăluiri inedite despre cum și-a cunoscut soția
Puya, dezvăluiri inedite despre cum și-a cunoscut soția[Sursa foto: Captură YouTube]

Conform spuselor sale, artistul a întâlnit-o la balul unde a cântat, iar soția sa prezenta evenimentul. Din acel moment, Puya a ajuns să își programeze concertele doar unde știa că urmează să fie și ea, motiv pentru care se dădea drept impresarul lui pentru a afla unde prezintă Melinda.

Citeste si: Puya, mesaj motivațional pentru tinerii din ziua de azi: ”Să încerce să aibă un scop”

„Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit. După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea. S unam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cântat și într-un grajd! Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului”,  a spus Puya.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de PUYA (@puya_dragos)

Puya, despre momentul în care a cerut-o de soție pe Melinda: „Am cerut-o de soție când avea copilul doi ani”

Puya susține că după ce a epuizat toate locurile în care putea să cânte, artistul a decis să-i propună soției sale să se mute la București. În continuare, artistul le-a dezvăluit fanilor momentul când a cerut-o de soție, spunând că a făcut pasul cel mare când avea copilul 2 ani.

Puya, dezvăluiri inedite despre cum și-a cunoscut soția
Puya, dezvăluiri inedite despre cum și-a cunoscut soția[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Puya, dezvăluiri emoționante din perioada copilărie sale: „Bucuria e să te simți iubit și protejat”

„Când am cerut-o de soție copilul avea deja doi ani. Am fost rapizi. Până acum văd că m-a suportat. Primul copil nu prea l-am văzut. Aveam foarte multe spectacole, chiar și 4 într-o zi. Bine, nu mă plâng, că nu cred că o să mai am așa prea curând”,  a mai adăugat Puya.