Stiri mondene

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit! Reprezentantul actriței a oferit primele declarații: „Rămân colaboratori, dar nu mai sunt împreună”

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit
Kanye West și Julia Fox s-au despărțit [Sursa foto: Instagram]
Despărțire în showbiz-ul internațional! Kanye West și Julia Fox au pus capăt relației. Care este motivul separării?!

Kanye West și Julia Fox au decis să meargă pe drumuri separate! Anunțul despărțirii a fost făcut de reprezentatntul actriței din Uncut Gem. Deși erau de nedespărțit la evenimente de modă, cât și la diversele lansări din lumea showbiz-ului autohton și chiar păreau foarte fericiți împreună, rapperul și actriția și-au spus ”Adio”. 

„Julia și Kanye rămân buni prieteni și colaboratori, dar nu mai sunt împreună”, a declarat, luni, reprezentantul Juliei Fox.

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit
Kanye West și Julia Fox s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Sursele apropiate din anturajul Juliei Fox au dezvăluit că actrița nu dorea să ia parte la scandalul mediatic provocat de rapper cu mama copiilor săi, Kim Kardashian.

Citeste si: Kim Kardashian, noi dezvăluiri despre divorțul de Kanye West! Vedeta nu regretă despărțirea de rapper: „Cred că este important să fii sincer cu tine”

„Julia a avut parte de suficientă dramă în relațiile sale trecute și ultimul lucru de care are nevoie acum e și mai multă dramă. Julia chiar îl place pe Kanye, dar când acesta are acele izbucniri publice, îi e greu să nu se lase afectată de ele. Nu vrea să aibă parte de dramă în relație, fie că e cu Kanye sau cu oricine altcineva”, a declarat sursa pentru HollywoodLife.

Kanye West și Julia Fox s-au despărțit
Kanye West și Julia Fox s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Reprezentantul Juliei Fox: „Nu vrea să mai fie asociată cu el”

De asemenea, reprezentantul actriței a spus că Julia Fox  a încercat pe tot parcursul relației să îl cunoască pe Kanye West cu adevărat, ignorând toate știrile false care apăreau despre el. 

Citeste si: Kanye West, val de atacuri la adresa lui Pete Davidson! Ce îi reproșează rapperul?!: „Când etichetez oamenii doar creez un profil”

Știe că au apărut anumite detalii în presă despre Kanye, dar a vrut să îl cunoască așa cum e el cu adevărat. Nu prin prisma a ceea ce citește lumea în ziare. S-a îndrăgostit, dar cine nu ar face-o? A făcut-o să se simtă specială și a tratat-o ca pe o prințesă. Dar dacă se comportă din nou ca în trecut, nu vrea să mai fie asociată cu el”,  a mai adăugat reprezentantul Juliei Fox.