Lansări muzicale

Smiley a lansat piesa „Mai mult de-o viață”

Smiley a lansat piesa „Mai mult de-o viață”
Smiley a lansat piesa „Mai mult de-o viață” [Sursa foto: Captură YouTube]
Smiley a lansat „Mai mult de-o viaţă", fiind ultimul episod al serialului muzical cu acelaşi nume. Ascultă piesa aici!

„Mai mult de-o viață", ultima piesă din seria de 5 care și dă numele serialului, are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) și Nosfe, muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Nosfe, Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss și producția realizată de Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss. 

„Iubirea moare sau supraviețuiește parcursului unei vieți? Sufletele iartă și se regăsesc sau păstrează urmele suferinței și închid porțile? În fiecare poveste, verdictul depinde de protagoniști.

În serialul "Mai mult de-o viață", finalul este spus de noi, de Gina și de mine, și de felul în care vedem noi iubirea", anunță Smiley ultima filă din serialul său muzical în 5 acte”, a spus Smiley.

Citeste si: SMILEY- Nu Mai Exista Dup-aia

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical, intitulat „ Mai mult de-o viaţă", compus din cinci episoade construite ca scurt-metraje ce leagă muzical şi cinematografic etapele unei poveşti de iubire fără sfârşit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă şi înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music. 

Videoclip: Smiley- Mai mult de-o viață