Stiri

Zece mesaje de mulțumire pentru urările primite

Zece mesaje de mulțumire pentru urările primite
[Sursa foto: Facebook]
Pentru urările primite de ziua ta, am pregătit 20 de mesaje de mulţumire din care te poţi inspira.

 În aceste vremuri, cel mai la îndemână mod prin care putem felicita o persoană de ziua sa de naştere este pe Facebook. De asemenea, tot pe reţeaua de socializare răspundem la aceste urări şi cel mai indicat este să scriem un mesaj comun de mulţumire, pe care să îl publicăm pe wall. Dacă nu aveţi inspiraţie prea multă şi nu doriţi să vă exprimaţi recunoştinţa într-un mod banal, am compus pentru voi zece de mesaje de mulţumire pentru urările primite.

Zece mesaje de mulțumire pentru urările primite

Zece de mesaje de mulţumire pentru a le răspunde celor care ţi-au făcut urări de ziua ta

1. Vă mulțumesc enorm tuturor pentru frumoasele urări, pentru că v-ați luat timp să mă faceți să zâmbesc astăzi. Este uimitor cât de mult pot însemna aceste mesaje minunate pentru o persoană! 

2. Toate dorințele voastre minunate îmi încălzesc cu adevărat inima. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune!

3. Vă mulțumesc din suflet pentru frumoasele urări și pentru că mi-ați făcut ziua de naștere atât de specială. Vă iubesc!

4. Sunt recunoscător că faceţi parte din viaţa mea şi că v-aţi gândit la mine. Mesajele de la voi mi-au făcut ziua superbă. Vă îmbrăţişez!

5. Sunt şocat de cât de multe mesaje de felicitare am primit! Nu vă pot mulţumi destul pentru cuvintele şi gândurile bune pe care mi le-aţi transmis. Apreciez enorm!

6. Mă simt special, citind atât de multe mesaje de felicitare! Vă mulţumesc şi vă îmbrăţişez!

7. Mi-am dat seama că am prieteni de nota 10! Am primit atât de multe mesaje superbe, iar fiecare cuvânt a ajuns direct în inima mea. Vă mulţumesc!

8. Mă simt incredibil de fericit. Lumea mea a dobândit culori și mai strălucitoare datorită tuturor dorințelor voastre. Fericire și dragoste tuturor celor care mi-au urat astăzi atât de mult bine!

9. Vă mulţumesc din suflet vouă, cei care v-aţi răpit din timp pentru a-mi face ziua mai frumoasă!

10.  Anul acesta mi-a amintit cât de recunoscător sunt pentru toți prietenii mei buni și dragi membri ai familiei. Atâția oameni mi-au urat fericire, încât pur și simplu este imposibil să-i enumăr pe toți. Mulțumesc tuturor pentru cuvintele minunate!