Stiri

Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru persoanele care își serbează ziua de Florii

Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru persoanele care își serbează ziua de Florii
Mesaje de Florii 2022. Urări de Florii 2022. Felicitări de Florii 2022. Zeci de mii de români îşi serbează ziua de nume de Florii, aşa că am pregătit o listă cu cele mai frumoase felicitări pentru sărbătoriţi.

Mesaje de Florii 2022. Urări de Florii 2022. Felicitări de Florii 2022. Floriile se sărbătoresc de fiecare dată în ultima duminică dinaintea Paştelui, aşa că în acest an, sărbătoarea va avea loc pe 17 aprilie. Toate cele patru evanghelii menţionează evenimentul care a dus la comemorarea ultimei duminici dinaintea Paştelui şi anume intrarea triumfală a lui Iisus în Ierusalim, în zilele dinaintea patimilor.

Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru persoanele care își serbează ziua de Florii
Intrarea triumfală a lui Iisus în Ierusalim

Trimite-le celor care îşi serbează onomastica de Florii cele mai frumoase mesaje

 Cu siguranţă, orice român are cel puţin o persoană dragă, fie că este din familie sau nu, care să poarte un nume de floare. Pentru persoanele lipsite de inspiraţie sau pentru cele care vor să le transmită gândurile bune persoanelor dragi lor într-un mod original, am alcătuit lista de mai jos, cu cele mai frumoase mesaje pentru cei care îşi serbează ziua onomastică de Florii. 

Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru persoanele care își serbează ziua de Florii

- Departe aş vrea de-aici să vii, În alte lumi senine, În dimineaţa de Florii, Să mă cunun cu tine.

- Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă.

- Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani! 

- Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii! 

- Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. 

- Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui! 

- Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori! 

- La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel! 

- Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!