Stiri mondene

Roxana Nemeș, ținta hackerilor! Ce a apărut pe contul de Facebook al vedetei

Roxana Nemeș
Roxana Nemeș [Sursa foto: Facebook]
Roxana Nemeș și-a șocat fanii prin intermediul unei postări în mediul online. Ce avertisment a transmis fosta concurentă de la „Survivor România 2021”?

Roxana Nemeș s-a confruntat cu probleme serioase din cauza hackerilor. Este de necrezut ce a apărut pe contul faimoasei. Fosta concurentă de la „Survivor România 2021” le-a povestit fanilor situația cu care s-a confruntat. Mai exact, contul său de Facebook a fost spart, iar la scurt timp cineva a postat pe pagina sa un video cu un joc, alături de mesajul „uimitor”. La vederea acestor imagini, faimoasa a revenit în mediul online cu un comentariu.

„Pagina mea a fost spartă! Nu băgați în seamă postările! Vă rog!”.

Contul de Facebook al Roxanei Nemeș a fost spart
Contul de Facebook al Roxanei Nemeș a fost spart[Sursa foto: Instagram]

Roxana Nemeș, probleme de sănătate

Roxana Nemeș a fost eliminată din cadrul show-ului fenomen „Survivor România 2021”, acuzând mari probleme de sănătate. Imediat când a ajuns în țară, vedeta le-a vorbit fanilor despre stările ei.

Roxana Nemeș, eliminată din competiția Survivor România 2021
Roxana Nemeș, eliminată din competiția Survivor România 2021[Sursa foto: Captură video]

„Am niște pofte de zici că sunt gravidă. Cred că am înnebunit pe toată lumea acolo cu pizza. Din păcate trebuie să mai fac o serie de analize până să pot să mănânc acele lucruri. Îmi vine să plâng că am plecat. Chiar am trăit asta. Sunt convinsă că Dumnezeu are alte planuri pentru mine. Am avut amețeli.  Eu nu mă știam cu problemele astea înainte, aveam alte probleme, dar nu cu bila. Nu m-am gândit o secundă că de asta o să plec. M-am trezit într-o zi, am simțit în partea dreaptă. Am zis că nu bag în seamă. A doua zi din nou.

M-am speriat deja. A patra zi eram la ultimul joc și am strigat la colegii mei, iar în momentul ăla am simțit că m-a fulgerat. Am zis că nu e în regulă.Am cerut o ecografie, m-au băgat în spital și mi-au zis: Gata, te operăm. Am stat trei zile pe perfuzii. De asta eram și așa umflată. Cred că din cauza sărurilor din perfuzii. M-am transformat, eram speriată de mine. Din păcate, nu s-a mai putut. Nu mai am voie să fac efort și trebuia să țin în continuare dietă”