Stiri mondene

Cătălin Moroșanu de la Survivor România a crescut în pădure: „Am avut mereu acea libertate...”

Cătălin Moroșanu de la Survivor România
Cătălin Moroșanu de la Survivor România [Sursa foto: Instagram]
Cătălin Moroșanu, unul dintre Faimoșii din Survivor România, a povestit în cadrul unui interviu că a crescut în pădure.

Republica Dominicană nu va fi o provocare tocmai grea pentru „Moartea din Carpați” care a povestit înainte de plecarea la Survivor că a crescut în comuniune cu natura. Așa se face că provocarea Survivor România îi va veni mănușă.

Citeste si: Survivor România va avea premiera sâmbăta aceasta la Kanal D

„Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure.

Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură. Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică şi psihică. Când creşti în natură, în comuniune directă cu aceasta, eşti mai viguros. Mi-aş dori ca şi copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi cât mai aproape de natură. Locuiesc într-o zona metroplitana Iaşiului, am o curte foarte mare…”, a povestit Cătălin Moroşanu într-un interviu, înainte de a pleca în Republica Dominicană, pentru a participa la al doilea sezon „Survivor România”. 

Cătălin Moroșanu și-a propus să slăbească în Republica Dominicană

Cătălin Moroșanu are planuri mari pentru Survivor România și spune că nimic nu îi va sta în calea trofeului pentru titlul de „Supraviețuitor”. În plus, Cătălin Moroșanu a declarat, mai în glumă, mai în serios, că și-a propus să slăbească în Republica Dominicană.

Cătălin Moroșanu de la Survivor România
Cătălin Moroșanu de la Survivor România[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Primele imagini din Arena Survivor România 2021! Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți de primul duel

„Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea Survivor România”, a declarat Cătălin Moroșanu.