Stiri mondene

Zanni de la Survivor România a primit un mesaj emoționant din partea Antoniei: „Viața ta fost doar o luptă, așa că...”

Zanni de la Survivor România a primit un mesaj emoționant din partea Antoniei
Faimoșii au câștigat jocul de m și au primit mesajele de la mame sau de la persoanele materne din viața lor. Zanni a primit mesaj de la Antonia.

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare de la Survivor România de duminică seara, așa că au primit mesajale de la mame sau de la figurile materne din viața lor. Fiecare dintre ei s-a bucurat să-și vadă și să-și audă mama după câteva luni bune în care au stat departe de casă și de toți cei dragi. Pentru că Zanni a fost abandonat de părinți, a primit mesaj de la Antonia, fapt care l-a bucurat pe Faimos. Artista l-a încurajat și i-a amintit că întreaga lui viață a fost o luptă, așa că Survivor ar trebui să fie floare la ureche pentru el. 

„Te pupăm, ne este foarte dor de tine, te urmărim cu sufletul la gură. Să fii puternic și să nu mai reacționezi la primul impuls, știu că vă este greu. Viața ta fost doar o luptă, așa că ce e concursul ăsta pentru tine? Ne dorim să câștigi și să fii puternic aici(psihic) și aici(sufletește). Te pupăm și te iubim și să știi că ai o familie acasă care te așteaptă. Te salută Dominic și Akim!”, i-a transmis Antonia lui Zanni.

Cum a reacționat Zanni după mesajul primit de la Antonia

Mesajul l-a emoționat profund pe Zanni și a făcut declarații surprinzătoare despre Antonia și Alex Velea. Concurentul spune că în cazul în care nu va câștiga premiul cel mare spune că are deja un câștig imens. 

„Mă bucur că mi-a trimis Antonia și prima oară Alex. Mă bucur că mă urmăresc și mă susțin. Chiar dacă nu câștig, i-am câștigat pe ei. Sper să-mi înțeleagă reacțiile și înțeleg ce mi-a transmis. Încerc să nu mă pierd sufletește și să nu răspund la primul impuls. Sunt în căutare de liniște și înțelepciune. Vă iubesc și mă gândesc mereu la voi”, a spus Faimosul, vizibil emoționat de mesajul Antoniei.