Stiri mondene

Faimoșii câștigă jocul de comunicare și vor primi, în sfârșit, mesaje de mame

Faimoșii câștigă jocul de comunicare
Faimoșii câștigă jocul de comunicare [Sursa foto: Facebook]
A treia oară a fost cu noroc pentru Faimoșii de la Survivor România care au luptat astăzi pe traseu pentru mesajele de la mamele lor.

Faimoșii și Războinicii au jucat astăzi un nou joc pentru comunicare. Cele două echipe au luptat pe un traseu dificil care necesita foarte multă forță pentru a putea vorbi cu cei de acasă. Faimoșii au primit o a treia șansă de a primi mesajele video de la mame sau de la figurile materne din viața lor, în vreme ce Războinicii aveau posibilitatea de a dialoga prin mesaje cu un prieten timp de cinci minute. 

Faimoșii câștigă jocul de comunicare
Faimoșii câștigă jocul de comunicare [Sursa foto: Facebook]

E o miză foarte importantă pe care o așteptăm de două jocuri. Îmi doresc foarte mult să câștigăm, data trecută nici nu am putut să vorbesc despre acest subiect. Cel mai probabil voi primi un mesaj de la sora mea. Cred că asta ne lipsește cel mai mult aici. Cred cu tărie că vom câștiga acest joc”, a spus Cosmin Stanciu înainte de a începe jocul de comunicare al săptămânii. 

„Avem nevoie de mama când l-am lovit. Mi-de dor rău de mama. O iubesc cel mai mult și pe tata, ca să nu fie gelos. Mama e sufletul meu. Dacă aș primi un mesaj de la ea as plânge ca o fetiță. E un amalgam de sentimente”, a declarat și Jador. 

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au câștigat jocul de comunicare

  „Astăzi m-am simțit bine pe traseu, dar pe bancă nu am fost prezent să-mi ajut colegii. Mă apasă câteva gânduri de acasă, mă bucur că în sfârșit văd mesajul mamei.  Am încercat să mă concentrez, îmi cer scuze echipei dacă am fost negativist pe bancă. Mă bucur că ne vedem mamele, sunt extrem de fericit”,  a spus Sebastian Chițoșcă. 

Cătălin Moroșanu:   Vreau să mulțumesc publicului că datorită lor o să ne vedem mamele. Au ales finalul și pe noi ne-a ajutat acest. Mulțumesc echipei, ne-am coordonat foarte bine, cred că acest joc a fost complex și sunt foarte fericit.

Ana Porgras:  Am o perioadă mai proastă, nu a fost doar astăzi o zi în care nu am dus punct. Nu pot să fiu egoistă și sunt fericită că am câștigat ca echipă.

Cum au reacționat Războinicii după ce au pierdut jocul de comunicare

„Am aruncat cel mai bine posibil, nu m-a ajutat momentul. Toată lumea a aruncat în aceleași condiții, nu pot să dau vina pe condiții. Am încercat să mă mișc mai repede. Traseul a fost foarte greu, nu a fost pentru mine” , a spus Starlin. 

„Forța nu e punctul meu forte. Îmi pare rău că am pierdut. Mi-a plăcut finalul. Vreau să-i felicit pe Faimoși, că știu ce am simțit când am vorbit noi cu mamele noastre. O să fiu om și în ciuda faptului că e o competiție mă bucur că o să simtă ce am simțit noi”, a declarat Mellina. 

„Am simțit astăzi că va fi revenirea mea, am plecat setat de acasă. Am câștigat primele două puncte. Mi-aș fi dorit să câștigăm acest meci. Mă bucur și pentru ei, dar mă gândesc întâi la noi. Mi-ar fi plăcut să vorbesc cu cei de acasă”, a declarat și Sorin.