Stiri

Zalando, una dintre cele mai mari platforme online de modă din Europa, s-a lansat în România: „Suntem încântați să le urăm bun venit clienților români”

Zalando, una dintre cele mai mari platforme online de modă din Europa, s-a lansat în România
Zalando [Sursa foto: Zalando]
Zalando, una dintre principalele platforme de fashion și lifestyle online din Europa, fondată la Berlin, s-a lansat pe piața din România.

Platforma online de fashion și lifestyle Zalando, creată în Germania în 2008, a intrat pe piața locală cu o ofertă de peste 350.000 de produse și peste 1.700 de branduri, cea mai extinsă gamă de fashion de pe piață, potrivit unui comunicat al companiei. Printre brandurile prezente în portofoliul retailerului se numără Adidas, Nike, Bershka, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Guess,Karl Lagerfeld, Michael Kors și Moschino – unele branduri nefiind prezente până acum pe piața locală.

Zalando, una dintre cele mai mari platforme online de modă din Europa, s-a lansat în România:
Zalando, una dintre cele mai mari platforme online de modă din Europa, s-a lansat în România:[Sursa foto: Zalando]

Citeste si: Anunț major pentru utilizatorii WhatsApp! Aplicația nu va mai funcționa pe mai multe modele de telefoane

De asemenea, retailerul oferă livrări gratuite pentru achiziții mai mari de 69,99 lei, returur gratuit până la 100 de zile de la cumpărare, dar și asistență în limba română pre și post achiziție. Livrarea se face în 3-5 zile la domiciliu sau într-o rețea de peste 500 de puncte de ridicare.

Returul se poate face în peste 250 de puncte de predare, urmare a unei colaborări cu Packeta și Fan Courier. Pentru a plăti, clienții pot alege rambursul la livrare, plata cu carduri de credit, Paypal și plata în avans.

„În următoarele luni, serviciile de livrare vor fi suplimentate pentru a le oferi utilizatorilor Zalando o experiență chiar mai comodă. Pentru a plăti, clienții pot alege opțiunea preferată, de la ramburs la livrare, la carduri de credit și plata în avans”,  anunță compania.

Zalando, una dintre cele mai mari platforme online de modă din Europa, s-a lansat în România
Zalando, una dintre cele mai mari platforme online de modă din Europa, s-a lansat în România[Sursa foto: Zalando]

Zalando s-a lansat pe piața din România

Pentru prima comandă, clienții vor primi un voucher de 25%, urmând ca în perioada iunie-iulie să aibă loc și reducerile de sezon.

Citeste si: Tot ce trebuie să știi dacă ai de gând să comanzi de pe Aliexpress

„La Zalando, oricine își poate găsi stilul preferat.

Suntem încântați să le urăm bun venit clienților din România în universul Zalando și să răspundem nevoilor tot mai mari ce țin de online fashion. Ne dorim să le oferim clienților români acces la cele mai îndrăznețe stiluri, precum și servicii și beneficii de top, astfel încât să devenim The Starting Point for Fashion, cu alte cuvinte, un reper în domeniu.”, a declarat Daniel Rogiński, Director General Europa Centrală și de Est Zalando.

Intrarea pe piața din România vine în continuarea lansărilor din 2021 în alte șase țări central și est-europene: Lituania, Slovenia, Slovacia, Estonia, Letonia și Croația. Zalando intră acum și în Ungaria.