Stiri

Durere fără margini pentru un fan după retrogradarea lui Dinamo! Bărbatul a început să plângă și a refuzat să plece de pe stadion: „A murit o parte din mine”

Durere fără margini pentru un fan după retrogradarea lui Dinamo! Bărbatul a început să plângă și a reuzat să plece de e stadion: „A murit o parte din mine”
Un fan în lacrimi a refuzat să plece de pe stadion, după ce Dinamo a retrogradat [Sursa foto: Captură YouTube]
Un suporter al lui Dinamo a refuzat preț de câteva zeci de minute să părăsească stadionul după ce echipa sa favorită a retrogradat în premieră.

Un suporter al alb-roşiilor, care a fost prezent la meciul din Ştefan cel Mare, a rămas marcat de dezastrul retrogradării. A început să plângă în hohote şi a rămas în tribune mult timp după fluierul final al meciului. Bărbatul a fost îndepărtat cu greu de către jandarmi, care au încercat în zadar să îl consoleze pentru cea mai neagră zi din istoria echipei sale favorite.

Un fan în lacrimi a refuzat să plece de pe stadion, după ce Dinamo a retrogradat
Un fan în lacrimi a refuzat să plece de pe stadion, după ce Dinamo a retrogradat[Sursa foto: Captură YouTube]

Chiar dacă jandarmii insistau că fanul trebuia să părăsească zona, bărbatul le-a spus că nu pleacă, chiar daca îi vor da amendă. Ba mai mult, el chiar a zis că le dă buletinul pentru a-l amenda, dar că tot nu pleacă de acolo. 

Citeste si: Dimineața Nebună. Un bărbat a furat o mașină fără să-și dea seama că e o femeie în ea. Audio

„Lăsați-mă, nu știți prin ce trecem noi! M-am certat cu mama, m-am certat cu nevasta. Voi știți decât să ne bateți și să ne dați amenzi. Nu vreau să plec de aici! Și-au bătut joc de mine. Tu nu știi ce înseamnă! Vreți să dați amenzi și să ne bateți. Nu sunt disperat! A murit o parte din mine azi! Tu nu o să poți să-nțelegi niciodată! Ia buletinul și dă-mi amendă cât vrei tu, dar lasă-mă în pace”, le-a spus bărbatul jandarmilor.

Un fan în lacrimi a refuzat să plece de pe stadion, după ce Dinamo a retrogradat
Un fan în lacrimi a refuzat să plece de pe stadion, după ce Dinamo a retrogradat[Sursa foto: Captură YouTube]

Dinamo a retrogradat după 74 de ani de istorie

Toată suflarea dinamovistă își va aduce aminte cu tristețe de seara zilei de 29 mai 2022. Este data în care ”câinii” au fost trimiși pentru prima dată în Liga 2  Pe de altă parte, U Cluj revine în prima ligă.

Citeste si: Dimineața Nebună. Cetățean rus orb și paralizat, citat pentru a merge la război: „Am fost incredibil de surprins”. Audio

Reamintim că este pentru prima dată în cei 74 de ani ai clubului când Dinamo retrogradează. De-a lungul timpului, la Dinamo au evoluat unii dintre cei mai mari fotbaliști ai României, printre care Cornel Dinu, Mircea Lucescu, Florea Dumitrache, Dudu Georgescu, Dorin Mateuț, Ioan Andone sau Adrian Mutu.