Stiri

YouTube lansează o nouă funcție pe platformă! Utilizatorii vor putea vedea cele mai interesante momente din videoclipuri

YouTube lansează o nouă funcție pe platformă! Utilizatorii vor putea vedea cele mai interesante momente din videoclipuri
YouTube lansează o nouă funcție pe platformă [Sursa foto: PixaBay]
Oficialii YouTube lansează o nouă funcție pentru a ajuta utilizatorii să identifice cele mai populare părți ale unui videoclip vizionat.

Youtube aduce noi modificări platformei online de care se pot bucura toţi utilizatorii, nu doar cei care au abonament Premium. Noua funcție de pe YouTube a fost concepută pentru a ajuta utilizatorii să găsească rapid cele mai populare părţi dintr-un videoclip. 

Funcția era disponibilă, anterior, drept un experiment pe care abonații YouTube Premium îl puteau accesa de pe site-ul YouTube.com/New, dar, de data asta, va deveni disponibilă pentru toți utilizatorii, atât cei ce folosesc platforma în mod gratuit, cât și cei ce au un abonament plătit la YouTube Premium.

ouTube lansează o nouă funcție pe platformă
YouTube Premium[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Workshopuri dedicate industriei muzicale, la Iași. Experți în digital marketing, directori de programe și experți în Artist Management vin la conferințele IndieRO on Tour

Oficialii YouTtube au transmis că adaugă în partea de jos a videoclipurilor un grafic prin care oamenii pot să localizeze şi să ajungă rapid la cele mai urmărite părţi dintr-un video.

Un astfel de grafic se va dovedi extrem de util pentru clipurile foarte lungi, dar şi pentru cele în care creatorii de conţinut nu au etichetat secţiunile. 

YouTube lansează o nouă funcție pe platformă
YouTube lansează o nouă funcție pe platformă

YouTube renunţă din august la aplicaţia YouTube Go

YouTube a anunţat că renunţă la aplicaţia YouTube Go, dezvoltată pentru a-i atrage în cadrul platformei şi pe cei care au la dispoziţie o conexiune slabă sau limitată ori un telefon cu dotări modeste.

Din primele informații, YouTube Go va mai fi disponibilă doar până în august, după care nu va mai putea fi găsită în magazinele de aplicaţii. Va rămâne, însă, în continuare pe telefoanele celor care o au instalată. 

Citeste si: Irina Rimes lansează miniseria-documentar- „Irina Rimes: Pe drumul meu/ On my Way with Irina Rimes"! Când va avea loc premiera

YouTube renunţă din august la aplicaţia YouTube Go
YouTube renunţă din august la aplicaţia YouTube Go[Sursa foto: PixaBay]

Aplicaţia YouTube Go, disponibilă în peste 130 de ţări

YouTube Go este o aplicaţie apreciată în multe ţări, însă Google susţine că aceasta nu îşi mai are rostul în condiţiile în care aplicaţia standard este suficient de bine optimizată astfel încât să poate rula bine chiar şi pe cele mai ieftine device-uri.

Citește continuarea aici!