Stiri mondene

Irina Rimes lansează miniseria-documentar - „Irina Rimes: Pe drumul meu/ On my Way with Irina Rimes"! Când va avea loc premiera

Irina Rimes lansează miniseria- documentar „Irina Rimes: Pe drumul meu/ On my Way with Irina Rimes
Irina Rimes [Sursa foto: Instagram]
Irina Rimes și-a anunțat fanii din mediul online că se pregătește să lanseze miniseria-documentar - „Irina Rimes: Pe drumul meu/ On my Way with Irina Rimes"!

Irina Rimes, unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, lansează miniseria-documentar „Irina Rimes: Pe drumul meu/ On my Way with Irina Rimes”. Primele trei episoade din cele şapte ale miniseriei vor fi disponibile pe HBO Max din 3 iunie. 

Irina Rimes lansează miniseria- documentar „Irina Rimes: Pe drumul meu/ On my Way with Irina Rimes"
Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]

Producția are la bază o idee şi un concept creat de Mara Ciama, dezvoltată şi produsă de Global Records.

Regia este semnată de Barna Nemethi. Producătorii executivi sunt Antony Root, Johnathan Young; producătorii sunt: Ioanina Pavel, Mara Ciama, Iliana Dumitrache, Alexandru Dorobanţu şi Cosmin Dogaru (Stay Sharp). 

Citeste si: Irina Rimes a dezvăluit ce piesă din repertoriul ei refuză să o cânte la concerte: „Nu mi-a plăcut niciodată să o cânt și să o aud”

„Documentarul “THE WAY HOME” a apărut din nevoia de a spune lucruri: despre mine, despre oamenii care lucrează în acest proiect, despre ce se petrece în spatele scenei, în spatele camerelor, despre industrie, despre ce înseamnă să construiești un proiect. Vreau să arătăm oamenilor struggle-ul de artist. Să înțeleagă mama, tata, rudele, prietenii mei de ce n-am timp să merg la ei în vizită, de ce nu răspund tot timpul la telefon, de ce dorm până la ora 4 după-amiaza, dar cel mai important, de ce scriu ceea ce scriu. Vreau să vadă oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci când decizi că vrei să devii artist. Cum trebuie să renunți la tine și în același timp, să se învârtă toate în jurul tău. Tu nu poți fi artist 8 ore pe zi, de la 10 până la 18. Ești artist din momentul în care ai decis că nu vei face nimic altceva în viața asta.”, a scris Irina Rimes.

Citeste si: Irina Rimes, despre povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”: „Se purta urât cu mine, foarte urât”

Profesioniști din industria muzicală, artiști și persoane publice precum: Tudor Chirilă, Andra, Cătălin Măruță, Damian Drăghici, Adrian Despot, The Motans, Alex Cotoi și mulți alții sunt invitați în documentar să vorbească despre cariera artistei. 

Irina Rimes lansează miniseria- documentar „Irina Rimes: Pe drumul meu/ On my Way with Irina Rimes"
Irina Rimes[Sursa foto: Instagram]

„Povestea Irinei este una extrem de personală, dar în acelaşi timp universală. Este despre efortul de a-ţi găsi vocea, compromisurile şi deciziile dificile pe care trebuie să le faci, dorul de casă şi nevoia de a-ţi găsi propriul drum, cu propriile forţe. Drumul Irinei este unul către descoperire. O vedem pe Irina în momente de relaxare, reflecţie şi reîncărcare. Mereu cu căldură, candoare şi incredibilă sinceritate. Irina Rimes: Pe drumul meu e o bijuterie şi a fost un mare privilegiu să fiu parte din această călătorie", a spus Johnathan Young, Producător executiv HBO Max 

Trailer: Irina Rimes- Pe drumul meu