Stiri mondene

Cântăreața Xonia va păși în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”

Xonia
După eliminarea lui Emy Alupei, o singură celebritate va mai intra în platou! Este vorba despre cântăreața Xonia

În gala de sâmbătă Emy Alupei a părăsit competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities” și Ilinca Vandici a anunțat că o singură celebritate va mai intra în platou. Xonia se va alătura competiției și recunoaște că are destul de multe emoții, mai ales că finala se apropie cu pași repezi și ea trebuie să se ridice la nivelul colegelor care sunt de mai mult timp în show-ul de stil. 

Xonia

Cine este Xonia, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

Xonia, pe numele sau Loredana Sachelaru născută în Melbourne (Australia) și-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani și până la vârsta de 14 ani semnase deja un contract cu o casă de discuri. În cariera sa muzicală a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale internaționale. 

Xonia

Pe lângă pasiunea sa pentru muzică, Xonia este pasioantă și de actorie. Artista a dus pasiunea pentru actorie la alt nivel și, după absolvirea cursurilor de specialitate, a urmat o serie de colaborări cu agenții de profil; printre aparițiile cinematografice și TV ale acesteia se numără Noah’s Ark (Cable TV), Sea Chance (TV Series A.B.C), High Flyers (Channel 10), Holly’s Heroes (Cable TV), serialul Neighbours (Grundy Television), Lost and Found, Charlotte’s Web (Paramount Pictures), rolul principal în scurtmetrajul What to Say (The Indian Maiden).

„Sunt foarte emoționată și în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”, spune Xonia, la prima întâlnire cu podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities”.