Stiri mondene

X Factor 2020! Ce spune Delia despre concurenta ei, Sonia: „Cea mai spectaculoasă din tot X Factor-ul”

Delia - X Factor
Delia - X Factor
În seara de vineri, 18 decembrie, este marea finală a concursului X Factor și fiecare jurat își promovează cât mai bine concurentul.

Lupta este un strânsă la X Factor România, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va pleca acasă cu marele premiu. Loredana Groza, Ștefan Bănică, Florin Ristei și Delia și-au pregătit cum au putut ei mai bine concurenții și bineînțeles că, toți își doresc ca marele câștigător să fie al lor. 

Fiecare dintre cei patru jurați au început să le facă promovare concurenților pe rețelele de socializare.

Delia s-a ocupat anul acesta de grupa Mixt, iar în finală a ajuns cu Sonia, o tânără artistă care i-a ridicat pe jurați în picioare cu fiecare apariție a sa. 

Sonia Mosca - X Factor
Sonia Mosca - X Factor

Așa se face că Delia le-a spus fanilor ei să voteze cu cine le place, dar dacă sunt indeciși, ar putea foarte bine să o voteze pe Sonia.

„În ultimele zile am câştigat o grămadă de premii, vreau să fac un post despre asta, dar nu găsesc premiile pentru că în toate am fost tăguită, dar nu am primit toate premiile fizic încă. Mai am un premiu important de dat şi nu e al meu, e al Soniei. Şi putem rzolva această problemă mâine seară votând cu textul Sonia la 1313, cea mai spectaculoasă din tot X Factor-ul. Un om extraordinar de talentat cu extra potenţial care v-a făcut pielea de găină”, a spus Delia seara trecută pe InstaStory. 

Cine sunt cei patru finaliști X Factor România 2020?!

Mai e doar un mic pas până la Marea Finală X Factor 2020!  Vineri, 11 decembrie, a fost cea de-a două etapă a semifinalei X Factor 2020. Duelurile au fost grele, concurenții încercând să-i impresioneze pe jurați pentru a putea obține un loc în Marea Finală X Factor care va avea loc pe 18 decembrie.

finaliștii X Factor
finaliștii X Factor

În joc este un premiu de 100.000 de euro. Lupta este una strânsă și se dă între următorii concurenți: Adrian Petrache, băieții de la Super 4, Andrada Precup, Sonia Mosca. 

Citește continuarea aici