Stiri

Cine sunt cei patru finaliști X Factor România 2020?!

Cine sunt cei patru finaliști X Factor România 2020?!
Cine sunt cei patru finaliști X Factor România 2020?! [Sursa foto: Antena 1 ]
Finala X Factor se apropie cu pași repezi și în ediția de vineri, 11 decembrie, am aflat care sunt cei patru finaliști care se luptă pentru marele premiu.

Mai e doar un mic pas până la Marea Finală X Factor 2020! Vineri, 11 decembrie, a fost cea de-a două etapă a semifinalei X Factor 2020. Duelurile au fost grele, concurenții încercând să-i impresioneze pe jurați pentru a putea obține un loc în Marea Finală X Factor care va avea loc pe 18 decembrie. În joc este un premiu de 100.000 de euro. Lupta este una strânsă și se dă între următorii concurenți:

Adrian Petrache, finalist X Factor în echipa Loredanei Groza

Adrian Petrache s-a duelat cu Iulian Selea pentru locul în Marea Finală. Concurentul a ales să interpreteze „Les Yeux De La Mama”. În urma celor două interpretări, Loredana Groza a decis că locul lui Adrian este în Marea Finală.

Adrian Petrache - Finalist X Factor
Adrian Petrache - Finalist X Factor[Sursa foto: Captură Antena 1 ]

„Adrian când a venit cu acest cântec la mine am zis da, e un cântec necunoscut(...) și cumva cred că e bine să cânți piese care nu sunt atât de consumate. Ce-mi place la tine și am admirat de prima dată când ai apărut la audiții este că nu ai frică și îți place să riști. Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară”, au fost cuvintele de laudă ale Loredanei la adresa elevului său.

Andrada Precup, finalistă X Factor în echipa lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică a fost nevoit să aleagă între Alexandra Sîrghi și Andrada Precup. Andrada a fost cea care l-a impresionat pe Ștefan, astfel că a fost fericita câștigătoare a unui bilet spre Marea Finală X Factor 2020.

„Ați cântat excelent amândouă. Iarăși m-ați surprins, este un plus de la ce am auzit la repetiții și până astăzi. (…) Alexandra ai fost senzațională. Tu reprezinți pentru mine forța, locomotive din punct de vedere vocal. (…) Din punct de vedere feeling, emoție, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei”, a spus Ștefan Bănică.

Italienii de la Super 4 finaliști X Factor în echipa lui Florin Ristei

Florin Ristei a avut de luat o decizie extrem de grea. Juratul X Factor a fost pus în impsul de a alege între italienii talentați care au făcut furori cu interpretarea melodiei „Show Must Go On” a celebrei formații britanice Queen și adolescentele de la Tiny Tigers. În cele din urmă, italienii au fost cei care au rămas în competiție.

Super 4 - Finala X Factor
Super 4 - Finala X Factor [Sursa foto: Antena 1 ]

„Dacă în Semifinală s-ar fi votat tot de acasă, eu cred că ambele grupuri ajungeau în finală. Asta e clar. Am de ales între niște fete care s-au cunoscut acum 2-3 săptămâni și care au repetat de câteva ori împreună și care astă seară m-au spart. Ați cântat senzațional, peste așteptările mele, peste ultima repetiție. (…) Celălat grup pe care l-aș putea alege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie imi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști”, acestea au fost cuvintele lui Florin Ristei înainte de a alege ca cei de la Super 4 să continue concursul.

Sonia Mosca finalistă X Factor în echipa Deliei

Delia a continuat etapa duelurilor cu Alina Dincă și Sonia Mosca. Eliminarea a stat în mâinile Deliei și chiar dacă amândouă au voci impresionante, Sonia osca a fost cea aleasă pentru a merge mai departe în Marea Finală X Factor România 2020.

Piesa care a dus-o în Marea Finală a fost „Listen” de la Beyonce.