Stiri mondene

WRS, primele declarații înainte de semifinala Eurovision 2022! Reprezentantul României a mers la biserică: „Am avut un moment de recunoștință”

WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision
WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision [Sursa foto: Eurovision]
WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, a mers la biserică înainte de semifinala concursului. Primele declarații făcute de artist cu doar câteva ore înainte de semifinala Eurovision!

WRS este unul dintre cei mai talentați artiști din România datorită talentului și a vocii sale. Cântărețul este reprezentantul României din acest an la Eurovision și s-a pregătit intens pentru apariția de pe scena din Torino. În urma votului publicului, acordat prin SMS şi pe site-ul oficial al concursului, și al juriului de specialitate, WRS s-a calificat, joi seara, în finala concursului, cu piesa „Llámame”. România ajunge astfel în finala concursului european după ce la ultimele trei ediții ratase calificarea în această fază a competiției.  

WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision
WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision[Sursa foto: EUrovision]

Înainte de semifinală, reprezentantul nostru a acordat un interviu pentru publicația viva.ro. Când a fost întrebat dacă a mers la biserică înainte de a evolua la Eurovision, WRS a mărturisit că înainte de semifinală a decis să meargă cu echipa sa la una dintre cele mai mari biserici, acolo unde a avut un moment de recunoștință.

Citeste si: WRS, detalii neștiute despre cum și-a început cariera în muzică! Artistul a cântat în corul bisericii: „Știam sigur că o să fiu pe scenă”

„Chiar înainte de semifinală, am ieșit împreună cu echipa în centrul orașului să ne plimbăm și să vizităm câteva locuri. În final, ne-am oprit la una dintre cele mai mari biserici din centru unde am avut un moment de recunoștință pentru ceea ce trăim în acest moment”, a spus WRS

WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision
WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision[Sursa foto: Eurovision]

Cine este WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Numele real al lui WRS (pronunțat urs) este Andrei Ionuț Ursu și este născut în Buzău în 1993.

Artistul a lucrat ca dansator pentru artiști celebri precum Inna, Antonia sau Carla's Dreams și a făcut parte din echipa de balet  la emisiuni precum Vocea României și Românii au talent. În ianuarie 2020, a semnat cu Global Records și a început proiectul muzica electropop cu numele de scenă WRS.

WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision
WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision[Sursa foto: Instagram]

Reprezentantul României la Eurovision 2022  a început să danseze la vârsta de 12 ani pentru că a fost încurajat de părinții săi, dansatori de muzică populară.

În 2015 și-a început cariera muzicală în trupa de băieți Shot. După doi ani, a părăsit proiectul, s-a mutat la Londra și a început să compună muzică.

Citeste si: VIDEO: Reprezentantul Israelului, Michael Ben David, i-a furat un sărut lui WRS! Cum a reacționat reprezentantul României?!: „Mi-ai furat sărutul! Din nou!”

WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision
WRS a mers la biserică înante de semifinala Eurovision[Sursa foto: Instagram]

WRS a debutat în ianuarie 2020 cu piesa „Why”, iar în februarie 2022, cântărețul a lansat single-ul „Llamame”, cu care s-a calificat în finala selecției naționale pentru piesa care va reprezenta România la Concursul Muzical Eurovision 2022.

Cea mai recentă piesă a lui wrs, „"Amore'' feat. Ilkan Gunuc a ajuns pe locul 7 în Top Radio MediaForest, pe locul 12 în Top TV Bulgaria şi a atins un vârf în Top 200 Shazam #3 RO, #19 Bulgaria, #67 Moldova, fiind inclusă în playlisturile editoriale NMF Turcia, RO+ Hit Dans, Yaz, Dance toată ziua