Stiri mondene

VIDEO: Reprezentantul Israelului, Michael Ben David, i-a furat un sărut lui WRS! Cum a reacționat reprezentantul României?!: „Mi-ai furat sărutul! Din nou!”

Reprezentantul Israelului, Michael Ben David, i-a furat un sărut lui WRS!
Michael Ben David i-a furat un sărut lui WRS [Sursa foto: Captură video]
Momente incredibile la Eurovision 2022. WRS și reprezentantul Israelului au lăsat orice inhibiție la o parte și s-au sărutat pe covorul turcoaz.

Ieri seară, chiar pe covorul turcoaz, reprezentantul Israelului din acest an, Michael Ben David, și WRS au lăsat orice inhibiție deoparte și au reușit să încingă atmosfera de minune la Eurovision 2022. Mai exact, Michael Ben David i-a furat un sărut reprezentantului nostru din acest an, chiar în văzul tuturor. Se pare că cei doi artiști par să nu fie la prima întâlnire și nici la primul sărut.

Reprezentantul Israelului, Michael Ben David, i-a furat un sărut lui WRS!
 Michael Ben David i-a furat un sărut lui WRS[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Wrs a lansat versiunea live session a piesei „Llámame”

„Mi-ai furat sărutul! Din nou!”, a strigat WRS după ce Michael Ben David a plecat.

WRS, a doua repetiție pe scena de la Torino

WRS a impresionat din nou audienţa la a doua repetiţie oficială pe scena din Torino. Interpretarea melodiei „Llameme” pe Arena Pala Olimpico a strâns peste 200 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al Eurovision Song Contest, fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale zilei.

De asemenea, jurnaliștii acreditați au avut acces la această sesiune de repetiţii şi au reacționat foarte bine la show-ul piesei noastre, motiv pentru care wrs a fost lăudat pentru emoţia şi energiile degajate la momentul României. 

Citeste si: WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, val de reacții după prima repetiție pe scena de la Torino: „Arată foarte încrezător”

„Am primit o mulţime de mesaje pozitive din partea fanilor, organizatorilor şi jurnaliştilor.

A fost o nouă zi plină de emoţii, dar răspunsul nu s-a lăsat aşteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează şi mai mult să dau absolut totul în concurs”, a declarat wrs, la finalul zilei.

Calificat în urma selecţiei naţionale din 5 martie, WRS va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 13 de intrare în concurs. Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda. Finala va avea loc sâmbătă, 14 mai şi va fi difuzată în direct şi în exclusivitate la TVR.