Stiri mondene

WRS, detalii neștiute despre cum și-a început cariera în muzică! Artistul a cântat în corul bisericii: „Știam sigur că o să fiu pe scenă”

WRS a cântat în corul bisericii
WRS [Sursa foto: Facebook]
WRS a vorbit despre începuturile sale în muzicală. Cum a ajuns de la corul bisericii pe marile scene?!

La începuturile carierei sale în showbiz, WRS, pe numele real Andrei Ursu, a lucrat ca dansator al unor show-uri de talente, iar apoi a fost membru în trupa de băieți Shots. De-a lungul anilor, reprezentantul României la Eurovision a colaborat cu numeroși artiști consacrați precum Antonia, Andreea Bănică și Ruby. În cadrul unui interviu oferit recent, WRS a oferit detalii neștiute despre cum și-a început cariera în industria muzicală. Conform spuselor sale, cântărețul a cântat în corul bisericii și era atras de toate activitățile legate de artă.

Chiar dacă era pasionat, părinții săi nu își doreau ca el să facă ceva ce ține de artă. 

WRS a cântat în corul bisericii
WRS[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: WRS a câștigat Finala Selecției Naționale 2022! Artistul va reprezenta România la Torino, cu piesa „Llamame"

„Muzica în viața mea a fost de când eram mic. Am cântat în corul bisericii, am cântat în serbări, la școală. Eu știam sigur că o să fiu pe scenă și o să fiu artist. Am stat la țară și făceam un careu pe iarbă, în fața curții, aia era scena mea. Am început cu dansul. Ai mei au fost dansatori, așa s-au și cunoscut”, a mărturisit Wrs.

WRS a cântat în corul bisericii
WRS [Sursa foto: Facebook]

WRS, detalii neștiute despre cariera sa: „Mi-am dat sema că nu-mi place”

Reprezentantul României la Eurovision   s-a mutat în București pentru a urma o facultate, dar după jumătate de an și-a dat seama că nu îi place și a primit un job ca dansator.

WRS a cântat în corul bisericii
WRS[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: WRS s-a luptat cu depresia! Cum a reușit câștigătorul Eurovision România 2022 să treacă peste momentele dificile?!: „Nu ieșeam cu zilele din casă”

„Nu ar fi vrut să fac nimic ce ține de artă (nr. părinții lui). M-am mutat în București pentru că mă sufocam. Jumătate de an m-am dus la facultate încontinuu, după aia mi-am dat seama că nu-mi place deloc și am primit un job de dansator”,  a mai adăugat reprezentantul României la Eurovision 2022.