Stiri mondene

WRS, detalii din culisele participării la Eurovision! Ce sfat a primit de la artiștii români înainte să plece la Torino?!: „Mereu mi-a dat cele mai tari sfaturi”

Ce sfat a primit WRS de la artiștii români
Ce sfat a primit WRS de la artiștii români [Sursa foto: Instagram]
WRS a dezvăluit că a primit feedback din partea colegilor de breaslă. Uite ce sfaturi a primit reprezentantul României la Eurovision 2022!

WRS a urcat pe scena de la Torino cu numărul de concurs 13 şi a umplut sala de energie cu momentul său pregătit alături de echipă pentru piesa „Llamame”. Voturile publicului şi ale juriului de specialitate l-au propulsat pe artist direct în finala de sâmbătă, alături de celelalte ţări finaliste. Înainte de semifinală, reprezentantul nostru a dezvăluit pentru viva.ro că a primit câteva sfaturi de la Roxen, artista care a concurat la Eurovision 2020.

Cântărețul a mărturisit că Roxen i-a spus că se bucure de experiența unică și să dea tot ce e mai bun pe scenă.

„Da, am vorbit cu Roxen, colega și prietena mea de la Global Records, chiar înainte de a pleca din țară. Mi-a spus să mă bucur de experiență și să fiu cel mai bun pe scenă”, a spus WRS.

Ce sfat a primit WRS de la artiștii români
Roxen[Sursa foto: Instagram]

WRS, cele mai bune sfaturi de la Inna 

Tot pentru sursa menționată mai sus, reprezentantul României la Eurovision 2022  a mărturisit că a primit feedback din partea INNEI, unul dintre numele sonore din industria muzicală. WRS bucurându-se de acest aspect pentru că este un artist pe care-l urmărește de mic copil.  

Citeste si: Ritualul făcut de WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, înainte de a urca pe scena din Torino: „Îmi calmează emoțiile”

„Vă dați seama că multă lume m-a felicitat și erau bucuroși pentru mine. Nu ar fi corect să îi menționez acum pe toți, că sigur omit pe cineva, dar voi spune doar un nume: INNA. Ea mereu mi-a dat cele mai tari sfaturi și i-am urmărit cariera de mic copil. Am fost fan de la prima piesă”, a spus artistul.

Ce sfat a primit WRS de la artiștii români
INNA[Sursa foto: Instagram]

WRS, intră în concurs în prima parte a finalei Eurovision 2022

Reamintim că reprezentantul României la Eurovision 2022, care s-a calificat joi seară pentru marea finală, va intra în concurs în prima parte a show-ului de sâmbătă de la Torino.

Citeste si: VIDEO: Chanel Terrero, reprezentanta Spaniei la Eurovision 2022, reacție neașteptată când România s-a calificat în finala de la Torino

Ce sfat a primit WRS de la artiștii români
WRS s-a calificat în finala Eurovision 2022[Sursa foto: Facebook]

Ordinea intrării în finală este: Republica Cehă, România, Portugalia, Finlanda, Elveţia, Franţa, Norvegia, Armenia, Italia, Spania, Ţările de Jos, Ucraina, Germania, Lituania, Azerbaidjan, Belgia, Grecia, Islanda, Republica Moldova, Suedia, Australia, Marea Britanie, Polonia, Serbia, Estonia.

Puteți urmări prestația reprezentanților României în semifinala Eurovision 2022 în videoclipul de mai jos.