Stiri mondene

Will Smith revine pe marile ecrane! A fost lansat trailerul pentru „Emancipation”

Will Smith revine pe marile ecrane! A fost lansat trailerul pentru „Emancipation”
A fost lansat primul trailer pentru filmul „Emancipation” cu Will Smith. El ar putea fi nominalizat la Oscar chiar dacă i s-a interzis participarea.

La aproape opt luni de la incidentul cu Chris Rock, de la premiile Oscar, Will Smith va putea fi văzut din nou pe marile ecrane. Actorul va interpreta rolul unui slav care urmărește libertatea, în filmul „Emancipation”. Pelicula va apărea în cinematografe pe 2 decembrie. 

„De-a lungul carierei mele, am refuzat multe filme care mă poziționau în sclavie. Nu am vrut niciodată să mă arăt așa. Și apoi a apărut această imagine.

Acesta nu este un film despre sclavie, ci despre libertate. Este un film despre reziliență, despre credință, despre inima unui om – ceea ce s-ar putea numi prima imagine virală. Camerele de luat vederi tocmai fuseseră create, iar imaginea lui Peter biciuit a făcut înconjurul lumii”,  a vorbit Will Smith despre primul său rol de sclav într-un film.

Will Smith revine pe marile ecrane!
Will Smith revine pe marile ecrane![Sursa foto: Captură YouTube]

„Emancipation”- distribuție și detalii despre filmări. Trebuia să se filmeze inițial în Georgia

În această producție vor mai juca și actorii Ben Foster, Charmaine Bingwa, Gilbert Owuor și Mustafa Shakir. „Emancipation” trebuia inițial să fie filmat în Georgia, dar producția a fost relocalizată în Louisiana după adoptarea unei legi controversate în acest stat din sudul american care ar viza, potrivit mai multor ONG-uri, descurajarea prezenței la vot a afro-americanilor.     

Citeste si: Willow Smith, fiica lui Will Smith cu Jada Pinkett, despre incidentul de pe scena Oscar 2022: „Umanitatea noastră nu este mereu acceptată”

„Emancipation spune povestea triumfătoare a lui Peter (Will Smith), un bărbat care scapă din sclavie, bazându-se pe inteligența sa, pe credința neclintită și pe dragostea profundă pentru familia sa, pentru a se sustrage vânătorilor cu sânge rece și mlaștinilor neiertătoare din Louisiana în căutarea de libertate. Filmul este inspirat din fotografiile din 1863 cu „Whipped Peter”, făcute în timpul unui examen medical al Armatei Uniunii, care au apărut pentru prima dată în Harper's Weekly. O imagine, cunoscută sub numele de „The Scourged Back”, arată spatele gol al lui Peter mutilat de o biciuire. Aceasta a contribuit în cele din urmă la o opoziție publică tot mai mare față de sclavie”, se arată într-un rezumat oficial.

Will Smith ar putea fi, din nou, nominalizat la Premiile Oscar

Cu toate că a primit interdicție după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la ultimul eveniment, Will Smith ar putea fi nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun actor într-un rol principal și la Cel mai bun film.

Will Smith revine pe marile ecrane!
Will Smith revine pe marile ecrane!

Citeste si: Chris Rock, un nou mesaj pentru Will Smith, care l-a lovit pe scena premiilor Oscar 2022! Scuzele nu sunt suficiente pentru comediant: „Clipul tău chinuitor”

„Deși Will Smith a demisionat din Academie și i s-a interzis să participe la ceremonia Oscarului în următorii 10 ani, el este încă eligibil din punct de vedere tehnic să fie nominalizat și chiar să câștige un alt premiu”, a declarat corespondentul Entertainment Weekly Awards, Dave Karger, pentru PEOPLE.