Stiri mondene

Actorul Will Smith, val de reacții după ce i-a cerut scuze lui Chris Rock pentru incidentul de la Gala Premiilor Oscar: „A realizat că i-a afectat cariera”

Will Smith, criticat după ce a susținut că regretă  că l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar
Will Smith, criticat după ce a susținut că regretă că l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar [Sursa foto: Captură YouTube]
Will Smith a fost criticat după ce a spus că regretă că l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock la Gala Premiilor Oscar. Ce spun sursele de la Hollywood despre gestul actorului?!

În urmă cu câteva zile, Will Smith a postat un video pe social media, scuzându-se pentru acţiunile sale de la ceremonia Oscarurilor, din luna martie, când l-a pălmuit pe Chris Rock, care era gazda spectacolului şi care făcuse o glumă despre soţia lui Will Smith, Jada Pinkett Smith. Așa cum era de așteptat, videoclipul postat pe internet de actorul american a făcut înconjurul lumii, însă au existat voci care n-au privit cu ochi buni gestul făcut de Will Smith.

Dacă unii au apreciat cuvintele actorului, alții spun că Will Smith nu și-a cerut scuze cu adevărat, ci a observat faptul că gestul său de la Gala Premiilor Oscar i-a afectat cariera.

Will Smith, criticat după ce a susținut că regretă  că l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar
Will Smith, criticat după ce a susținut că regretă că l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar[Sursa foto: Instagram]

„N-a făcut asta din adâncul inimii lui. Will a realizat că nu mai e atât de popular, că revolta iscată de palma pe care i-a tras-o lui Chriss Rock nu s-a dus și că gestul lui i-a afectat cariera.”

, a declarat o sursă de la Hollywood pentru publicația   Page Six.

Citeste si: Dimineața Nebună: Will Smith, decizie neașteptată după ce l-a pălmuit pe Chris Rock! Demisionează din Academia Oscarurilor: „Am trădat încrederea! Am inima zdrobită”. Audio

„Oamenii nu au uitat cum Will Smith a atacat pe cineva în direct, iar apoi a mers la petrecerea organizată de Vanity Fair.”

, a mai declarat sursa respectivă.

Chris Rock a reacționat după ce Will Smith i-a cerut iertare

Au trecut mai bine de patru luni de la incidentul din seara Oscarurilor, care a șocat milioane de oameni. Will Smith a urcat atunci pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce comediantul a făcut o glumă “nepotrivită” la adresa soției sale. Chris Rock a avut o reacție neașteptată în cadrul show-ului său de comedie, după ce clipul cu scuzele lui Will Smith s-a viralizat. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Chris Rock (@chrisrock)

Citeste si: Jada Pinkett Smith, primele declarații despre conflictul dintre Will Smith și Chris Rock: „În starea în care lumea este astăzi, avem nevoie de amândoi”

„Dacă toată lumea pretinde că este o victimă, atunci nimeni nu va auzi adevăratele victime. Chiar și eu, când am fost pălmuit de Suge Smith… m-am dus la muncă a doua zi.  Am copii. Oricine spune că vorbele rănesc nu a fost niciodată lovit cu pumnul în față”,  a spus  Chris Rock   vineri seară în timpul unui show de stand-up comedy din Atlanta.

Citește continuarea aici!