Stiri mondene

Will Smith a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor” la Premiile BET pentru „Regele Richard”, la 3 luni după controversa de la Oscar

Will Smith a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor” la Premiile BET
Will Smith a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor” la Premiile BET [Sursa foto: Hepta]
Will Smith a bifat un nou premiu în cariera sa de actor, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar.

Lui Will Smith i-a fost interzis să participe la Premiile Academiei în următorii 10 ani după ce l-a lovit pe Chris Rock pe scenă la ceremonia din 27 martie, însă iată că performanța sa în actorie este în continuare premiată în cadrul altor ceremonii.

Citeste si: Jada Pinkett Smith, primele declarații despre conflictul dintre Will Smith și Chris Rock: „În starea în care lumea este astăzi, avem nevoie de amândoi”

Will Smith, premiat la BET Awards pentru rolul principal din King Richard 

Will Smith a primit o altă distincție pentru interpretarea lui King Richard, la trei luni după ce i s-a interzis să participe timp de un deceniu la Premiile Academiei. La premiile BET de duminică, Will Smith, în vârstă de 53 de ani, a câștigat premiul pentru „cel mai bun actor”, pentru drama sportivă, care a câștigat și premiul pentru „cel mai bun film”.

Actorul nu a participat la decernarea premiilor pentru a accepta premiul în persoană.

Will Smith a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor” la Premiile BET
Will Smith a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor” la Premiile BET[Sursa foto: Hepta]

Ceilalți actori din categorie (categorie care include și spectacole de televiziune) au fost Adrian Holmes și Jabari Banks pentru Bel Air, Anthony Anderson pentru Black-ish, Damson Idris pentru Snowfall, Denzel Washington pentru The Tragedy of Macbeth, Forest Whitaker pentru Respect și Godfather of Harlem și Sterling K. Brown pentru This Is Us.

Will Smith a mai câștigat anterior un premiu BAFTA, un Glob de Aur, un premiu pentru imagine NAACP, un premiu SAG, un premiu Critics Choice și un Oscar pentru Regele Richard, în care joacă rolul tatălui Serenei Williams, Richard Williams.

Will Smith a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor” la Premiile BET
Will Smith a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor” la Premiile BET[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: „Emancipation”, noul film cu Will Smith, amânat pentru un an, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar

Marele său câștig de Oscar a fost umbrit atunci când, cu câteva momente înainte, în cadrul ceremoniei din 27 martie,Will Smith a urcat pe scenă și l-a lovit pe Chris Rock după ce comediantul a făcut o glumă despre capul ras al soției sale Jada Pinkett Smith. Jada trăiește cu o boală numită „alopecie”, iar Smith a explicat într-o declarație ulterioară că gluma comediantului a fost  „prea mult ca să pot suporta” și el „a reacționat emoțional”.