Stiri mondene

What's UP, noi declaraţii despre relaţia cu fosta soţie: „Dacă nu am putut atâta timp...”

What's UP, noi declaraţii despre relaţia cu fosta soţie: „Dacă nu am putut atâta timp...”
What's UP are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții, în ciuda divorțului cu scandal care a avut loc când au decis că trebuie să se despartă.

What's UP a avut o relație de nouă ani cu Simina și visa că va rămână alături de ea până la finalul vieții sale, însă se pare că destinul a avut alte planuri pentru el. Cei doi au decis să rupă relația și amândoi au ales să-și refacă viața. What's UP este într-o relație alături de Alice, o violonistă, în vreme ce Simina este într-o relație cu un bărbat mai mic cu ani buni decât ea, fiul lui Andrei Gheorghe. 

 

What's UP, noi declaraţii despre relaţia cu fosta soţie: „Dacă nu am putut atâta timp...”

Despre asta a vorbit și What's UP atunci când a fost invitat în cadrul emisiunii Teo Show. Artistul a fost întrebat, printre altele, și de viața sa personală și deși este într-o relație cu Alice, a dat de înțeles că nu are planuri serioase cu violonista, dezamăgit fiind de fosta relație. 

„Dacă nouă ani am investit în fosta mea soție și la final nu am reușit să avem un copil și să ducem la final toată povestea asta. De la 21 de ani până la 30 am stat cu ea și în afara muzicii am investit acolo cu ea”, declară What's UP. 

„Da, mă, dar erai fericit! Și peste tot pe unde erai te uitai după Simina de ziceai că îți cauți cârjele”, a spus și Teo Trandafir. 

„Las-o să se bucure de Maxi că Maxi a avut grijă de ea cum n-am avut eu. Când iubești un om cu adevărat, te bucuri pentru fericirea lui. La copil lucrez de 16 ani, dar cred că oăle mele sunt stricate”, a mai declarat artistul. 

What’s Up, gest neașteptat în direct! Artistul și-a cerut iertare de la fosta soție, Simina: „Îți cer iertare că ți-am greșit”

La doi ani de la divorț, What’s Up și fosta soție, Simina, s-au reîntâlnit în platoul unei emisiuni de televiziune. Artistul și-a cerut public iertare de la fosta soție, spunând că a greșit.

În urmă cu doi ani, What’s Up a trecut printr-un divorț cu fosta lui soție, Simina. De-a lungul căsniciei lor, cei doi au avut parte de câteva evenimente nefericite, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. La vremea respectivă, What’s Up și Simina au divorțat în mare scandal, mai mult artistul a ajuns și în atenția presei din cauza comportamenului agresiv pe care îl avea la adresa fostei sale soții. Recent, cei doi s-au reîntâlnit și  What’s Up  și-a cerut iertare de la cea care i-a fost parteneră de viață. 

Citește continuarea aici