Lansări muzicale

Katarina și What's UP au lansat „Liquid Love”

Katarina și What's UP au lansat „Liquid Love”
Katarina și What's UP au lansat o piesă de dragoste prin care vorbesc despre lucrurile la care trebuie să recurgi pentru a-ți salva persoana iubită.

Katarina și What's UP au colaborat pentru prima dată și au lansat o piesă despre toate stările prin care trece un cuplu atunci când este într-o relație. 

Katarina și What's UP au lansat „Liquid Love”

„Whatzy a fost mereu o mare inspirație pentru mine în industria muzicală. El este un om care chiar simte muzica și o prețuiește așa cum o prețuiesc și eu. Această colaborare pentru mine este un lucru foarte special, aproape de inima mea. Lucrând cu Marius, am ajuns și mai aproape de adevăr, în sensul de a ști ceea ce vreau să exprim prin muzică. Le mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în acest proiect, caselor de discuri Roton și Cat Music și nu în ultimul rând celor de la Hahaha Production. Acest proiect îmi doresc să fie primit așa cum am simțit noi că va fi, atunci când l-am compus”, spune Katarina. 

Ce spune What's UP despre colaborarea cu fiica lui Andrei Gheorghe

„De foarte mult timp îmi doream să fac o piesă cu sora Katarina, îmi place mult vocea ei, are o engleză impecabilă și sunt mândru să fiu alături de ea pe acest drum. Le mulțumesc oamenilor care s-au implicat în acest proiect, casei mele de discuri Cat Music, prietenilor noștri de la Roton și sper să vă placă și vouă acest proiect la fel de mult cum îmi place și mie”, adaugă  What’s Up.