Lansări muzicale

What's UP a lansat piesa „Ruine”

What's UP a lansat piesa „Ruine”
What's UP [Sursa foto: Captură YouTube]
La opt ani de la hit-ul „Taxi", What's UP revine cu partea a doua a poveștii și lansează „Ruine". Ascultă piesa aici!

What's UP, unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați artiști din România, a lansat continuarea hitului „Taxi”. Piesa „Ruine” este compusă de What's UP alături de Ionuț Marius Vasilache, Marius Moga, Marian Chioșea, cu Mircea Pavîlcu la vioară. Noul single este însoțit de un videoclip filmat acum cinci ani în Londra, ce continuă călătoria muzicală începută în prima parte a poveștii.

What's UP a lansat piesa „Ruine”
What's UP[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Părinții lui What's Up, supriză de ziua lui. Cum a reacționat artistul când și-a văzut părinții în direct: „Aveam toate cuvintele la mine, dar acum...”

„Povestea mea începea acum 11 ani alături de Marius Moga și de echipa Cat Music. Acum 10 ani debutam alături de Andra Măruță și visul devenea realitate, puștiul poet lansa primul hit din viața lui, <<K la meteo>>.  Au trecut 10 ani frumoși cu bune, cu rele în care am lucrat la albumul meu de debut, un video-album filmat în cinci țări: România, Marea Britanie, Islanda, Spania și Dubai, compus în mare parte alături de mentorul meu, Marius Moga, dar și în alte studiouri de renume precum HaHaHa Production sau Golden Boy Society. După o lungă așteptare a venit rândul piesei <<Ruine>>, single care duce povestea mai departe. Mă bucur mult pentru răbdarea de care am dat dovadă, azi pot să lansez o continuare a piesei <<Taxi>> cu un clip filmat acum cinci ani în Londra. Este importantă Londra pentru mine și pentru povestea albumului datorită taxiului londonez care este cu mine încă de acum opt ani în clipul <<Taxi>>, iar în povestea narativă a video-albumului, ajungem la deznodământ" , a declarat What's UP.

Videoclip: What's UP- Ruine