Stiri

Vremea 16 aprilie 2022: Prognoza meteo completă pentru marile oraşe din România

Vremea 16 aprilie 2022
Vremea 16 aprilie 2022
Experții în meteorologie au emis prognoza meteo pentru marile orașe din țară. Iată cum va fi vremea, 16 aprilie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză meteo pentru sâmbătă, 16 aprilie 2022

Vremea în București 16 aprilie 2022

În București, vremea va fi destul de rece în a doua decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și condiții ca trecător să plouă slab, cu precădere dimineața. Vântul va sufla slab de Florii, iar temperatura maximă așteptată este de 15 grade Celsius.

Valoarea minimă în weekendul dinaintea Paștelui 2022 va fi de 2- 3 grade Celsius.

Citeste si: Reguli de călătorie în Europa! În ce ţări se cere certificatul verde de vaccinare?! Reguli de intrare în țară

Vremea în restul țării 16 aprilie 2022

În Banat temperaturile vir fi în scădere, astfel că, maxima se va situa în jurul a 14- 16 grade Celsius.

Valoarea minimă care urmează să fie înregistrată de Florii este de 3- 4 grade Celsius. Menționăm că în acest interval de timp, probabilitatea pentru precipitații este destul de ridicată.

În Crișana, de asemenea, cu valori termice vor fi în scădere. Mai exact, dacă joi, 14 aprilie și vineri, 15 aprilie, ne vom bucura de până la 22 grade Celsius, ei bine, în weekendul dinaintea Paștelui, maximele vor urca doar până la 16 grade Celsius.

Totodată, și în Crișana sunt așteptate ploi trecătoare de Florii.

În Transilvania, weekendul va debuta cu vreme rece. Astfel, încă de vineri, temperaturile vor scădea de la 20 de grade la 14 grade Celsius. ANM mai anunță că probabilitatea pentru precipitații va fi destul de ridicată în acest interval de prognoză.

Citeste si: Adela Popescu și familia ei, probleme de sănătate! Cu ce afecțiuni se confruntă?!: „Ne-am speriat foarte tare”

Vremea 16 aprilie 2022
Vremea 16 aprilie 2022

În Maramureș vremea va fi destul de răcoroasă și închisă. Media maximelor în intervalul de prognoză se va situa la 15 grade Celsius, iar media minimelor nu va depăși 5 grade Celsius. Meteorologii anunță ploi trecătoare și în această regiune a țării.

În nordul țării, în Moldova, vremea va fi ceva mai blândă, astfel că, sâmbătă, 16 aprilie, mercurul din termometre va urca până la 18 grade Celsius, urmând ca în Duminica Floriilor, temperaturile să fie în scădere. Mai exact, în data de 17 aprilie sunt așteptate în jur de 16- 17 grade Celsius. Șanse mari de ploi trecătoare sunt și în această zonă.

În Dobrogea, vremea pe 16 aprilie va fi mai cald comparativ cu ce se întâmplă în restul țării. Astfel că, sâmbătă vom avea parte de 18 grade Celsius, iar în Duminica Floriilor de 16- 17 grade Celsius. Media minimelor se va situa undeva la 8- 9 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitații este destul de scăzută.