Stiri mondene

"Vrem răspunsuri!" Mama lui Aaron Carter a publicat imagini tulburătoare din casa unde a murit fiul ei în semn de protest

Aaron Carter a murit in noiembrie 2022
Aaron Carter a murit de supradoza, conform politistilor [Sursa foto: Hepta si Instagram]
Mama lui Aaron Carter a distruibuit pe retelele de socializare imagini socante de la locul unde a fost gasit mort fiul ei.

Mama cântărețului acuza polițiștii de faptul că nu anchetează cazul sub forma unui posibil omor în urma unui sir de amenințări cu moartea pe care le-ar fi primit Aaron Carter.

Jane Carter a distribuit imaginile din casa în care a murit fiul ei iar pe unele dintre hainele lui Aaron împrăștiate pe podeaua din baie cât și cada plina cu apa de culoare verde și în care trupul neînsuflețit al cântărețului a stat preț de câteva ore bune după ce a decedat. 

Citește și: După despărțirea de Gerard Pique, Shakira recunoaște că a fost dependentă emoțional de bărbați: „Când o femeie înfruntă greutățile vieții devine mai puternică”

Mama lui Aaron Carter a facut poze din locul in care a murit fiul ei
Jane Carter a distribuit poze din casa artistului unde a fost gasit mort[Sursa foto: Facebook]

Jane Carter, mama lui Aaron Carter a distribuit pe Facebook imagini socante din casa in care a murit fiul ei

Citește și: Cansu Dere, motivul absenței din mediul online: ”Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni!”. Ce se întâmplă, de fapt, cu actrița principală din serialul „Infidelul”

Mama lui a dezvăluit că aceasta mișcare șocantă a ei vine pentru a determina polițiștii să investigheze moartea fiului ei: "Vreau să distrubui aceste fotografii de la moartea fiului meu cu voi toți pentru că medicul legist a scris că a fost vorba de o supradoza de droguri. Nu au investigat niciodată moartea lui că o posibila crima din cauza trecutului sau cu drogurile, potrivit 

nypost.com.

 

Starul se confrunta cu depresia și dependenta de droguri. Priviti fotografiile. Nu au fost făcute de politie. Însă, au permis oamenilor să intre și să vadă, a spus mama lui. O potențială informație despre crima era data de ani de zile. Aaron a avut parte de multe amenințări cu moartea și mulți oameni îi făceau viață un infern.

"Nu a fost făcută o investigație corecta"

Cada in care a murit Aaron Carter
Mama lui Aaron Carter a distribuit poze din casa in care a murit fiul ei[Sursa foto: Facebook]

Distribuind pozele, mama lui Aaron a întrebat de ce prosoapele sunt așezate perfect desi menajera care l-a găsit mort l-a scos din cada și a încercat să îi aplice metode de resuscitare.

"Nu a fost făcută o investigație corecta", a afirmat ea. După ce mai mulți fani au catalogat imaginile drept dezgustătoare, mama lui Carter a spus că trebuia să o facă pentru că întreagă familie nu a fost luata în serios de oamenii legii.

Le-a fost ușor să spună că suferea de depresie și a murit de supradoza, a spus mama lui Aaron potrivit nypost.com.