Stiri mondene

A fost dezvăluită cauza morții lui Jansen Panettiere. Actorul s-a stins din viață subit la doar 28 de ani

De ce a murit Jansen Panattiere
A fost dezvaluita cauza mortii lui Jansen Panattiere [Sursa foto: Instagram]
Cauza mortii actorului Jansen Panettiere a fost facuta publica dupa ce a murit la 28 de ani.

Fratele actriței Hayden Panettiere s- stins din viață la mijlocul acestei luni în apartamentul sau din New York. Tânărul avea o relație extrem de apropiata cu sora lui care a rămas fară cuvinte în momentul când tânărul de 28 de ani s-a stins subit din viață.

Care a fost cauza mortii actorului Jansen Panettiere

Citește și: Cum a fost găsit decedat fratele actriței Hayden Panettiere? Detalii sfâșietoare din casa actorului. Cum și-au dat seama prietenii lui Jansen că ceva nu este în regulă cu el

fratele actritei Hayden Panettiere
Cum a fost gasit decedat fratele actritei Hayden Panettiere[Sursa foto: Instagram ]

Cei dragi au dezvăluit după moartea tragica a lui Jansen faptul că trecerea lui în neființă a fost una fulgerătoare din cauza inimii mărite și a unor complicații la o valva. Familia a trimis și un comunicat de presa după moartea tânărului actor:" Inima lui Jansen se putea vedea prin ochii lui, iar șarmul sau era de-a dreptul fascinant, zâmbetul la fel de cuceritor.

Sufletul și l-a pus în picturile sale și bucuria pentru viață în înțelepciunea de care a dat dovada. Carismă, căldură, compasiunea pentru ceilalți și spiritul sau creativ vor dainui mereu în inimile noastre a tuturor celor care l-am întâlnit." 

Jansen Panettiere a murit subit la 28 de ani

Citește și: Russell Crowe și iubita lui, Britney Theriot, dați afară dintr-un restaurant din Australia! Ce regula au încălcat cele doua celebrități

fratele actritei Hayden Panettiere
Jansen, fratele actritei Hayden Panettiere, a fost găsit mort în locuința sa [Sursa foto: Instagram ]

Potrivit raportului medical, Jansen a suferit de cardiomegalie combinata cu mai multe complicații ale valvei aortice. Familia a mulțumit celor care le-au transmis gânduri bune după moartea actorului: "Apreciem suportul moral acordat familiei noastre și rugam să avem parte de liniște în aceste momente dureroase, a fost mesajul familiei lui Jansen pentru ABC News. Te iubim atât de mult Jansen și vei fi mereu în inimile noastre." Publicația TMZ a dezvăluit faptul că Jansen a murit pe 19 februarie când prietenii lui s-au îngrijorat pentru faptul că actorul nu a apărut la o întălnire.