Stiri mondene

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pas important în relație! Cei doi actori s-au mutat împreună: „Ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună.
Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună. [Sursa foto: Instagram]
Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună. Anunțul a fost făcut chiar de îndrăgitul actor, pe contul său de Youtube.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai noi și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. De când au recunoscut că formează un cuplu, cei doi îndrăgostiți publică frecvent imagini împreună. Recent, protagoniștii serialului „Adela” au ales să mai facă un pas important în relația lor, iar anunțul a fost făcut chiar de actor, printr-un video postat pe contul său oficial de YouTube. Mai exact, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să se mute împreună, după doar câteva luni de relație.  

Citeste si: Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce fostul ei iubit, Vlad Gherman, și-a oficializat relația cu Oana Moșneagu: „Mă cam fâstâcesc în ultima vreme”

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună.
Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună.[Sursa foto: Instagram]

Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă”, a spus

Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, primele declarații despre relația lor

La scurt timp după ce au confirmat relația, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au oferit și primele declarații despre povestea lor de dragoste. Primul pas a fost făcut de îndrăgitul actor! Într-un moment în care Oana Moșneagu era răcită, actorul a mers și i-a dus mai multe lucruri, iar acest lucru a impresonat-o pe protagonista serialului „Adela”.  

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună.
Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vlad Gherman, despre momentul când i-a spus fostei iubite de actuala parteneră! Cum a reacționat Cristina Ciobănașu la auzul veștii?!: „M-a luat în brațe”

„Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Ne-am legat așa după ziua ei. Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, au povestit cei doi îndrăgostiți.

Citește continuarea aici!