Stiri mondene

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, din nou împreună?! Detaliul care i-a dat de gol

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, din nou împreună?! Detaliul care i-a dat de gol
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat despărțirea cu aproape trei luni în urmă, însă fanii se întreabă dacă nu cumva s-au împăcat între timp. Postările lor de pe rețelele sociale i-au pus pe gânduri pe internauți!

Au trecut aproximativ trei luni de când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus „adio”. După o relație de nouă ani, cei doi actori au decis să meargă pe drumuri separate. Deși nu mai formează un cuplu, fanii celor doi încă speră la o posibilă împăcare. În continuare, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, petrec foarte mult timp împreună, fiind colegi de platou în cadrul serialului „Adela”.

În urmă cu câteva ore, internauții au observat că cei doi se comportă ca un cuplu.

Mai exact, Vlad Gherman a anunțat că are nevoie de o menajeră în apartamentul în care s-a mutat după despărțire, fără să stea prea mult pe gânduri, Cristina Ciobănașu i-a sărit în ajutor și l-a ajutat la spălat vase. Protagonistul din serialul „Adela” a glumit pe seama ei spunând că ea e noua menajeră.  „Nu sunt permanentă, să știi”, a spus Cristina Ciobănașu. 

Cristina Ciobănașu i-a sărit în ajutor lui Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Instagram]

Motivul pentru care Vlad Gherman conduce mașina fostei iubite

În urmă cu câteva zile, o nouă ipostază i-a surprins pe cei din mediul online. Mai exact, Cristina Ciobănașu a decis să plece la munte, iar fostul ei partener i-a împrumutat mașina, iar acesta s-a afișat la volanul mașinii fostei sale iubite. Și pentru a lămuri situația, actorul a luat inițiativă și le-a spus fanilor motivul pentru care conduce mașina Cristinei Ciobănașu.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Facebook]

„Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat: ”Vlad, ce s-a întâmplat? De ce conduci mașina lui Cris? V-ați împăcat?” Nu, am făcut un mic schimb, pentru că avea nevoie de mașină să meargă la munte și m-am ales cu buburuza”, a povestit Vlad Gherman.