Stiri mondene

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul primit de la Vlad Gherman. Noi declarații după despărțire

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după nouă ani de relație, iar fanii au rămas fără cuvinte în momentul aflării veștii.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formau unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi din țară, însă povestea lor de iubire a luat sfârșit după nouă ani de relație. Întrebați de fani ce s-a întâmplat între ei, Criss și Vlad au spus că nu poate fi vorba de certuri sau de înșelat la mijloc, ci pur și simplu de neînțelegeri. Cei doi făceau totul împreună, motiv pentru care, în pandemie, au ajuns să concluzioneze că nu se mai văd unul lângă altul. 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman[Sursa foto: Instagram]

Criss și Vlad, despărțirea care a creat isterie printre fani

Criss și Vlad au crescut împreună și odată cu ei au crescut și foarte multe generații de adolescenți care își doreau să devină ca ei. Cei doi au început să fie într-o relație pe vremea când făceau parte din Lala Band și au trecut prin foarte multe împreună. Ba mai mult, Vlad Gherman a cerut-o de soție pe Cristina, subiectul acesta fiind atins de unii dintre fani. Internauții au fost curioși să afle ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă. 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman[Sursa foto: Instagram]

„Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție, va rămâne  în inimile noastre ce unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună. Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune, atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo” , a declarat Cristina Ciobănașu care l-a făcut să plângă pe Vlad Gherman cu această declarație.