Stiri mondene

Ce nume vor alege Prințul Harry și Meghan Markle pentru fiica lor?! Fanii Casei Regale sunt convinși că îi vor aduce un tribut Reginei Elisabeta

Ce nume vor alege Prințul Harry și Meghan Markle pentru fiica lor?!
Ce nume vor alege Prințul Harry și Meghan Markle pentru fiica lor?! [Sursa foto: The Sun ]
Fanii Casei Regale a Marii Britanii sunt convinși că Prințul Harry și Meghan Markle o vor numi pe fiica lor „Lily”, în semn de tribut pentru Regina Elisabeta.

Prințul Harry s-a întors acasă în Los Angeles imediat după înmormânatarea Prinșului Harry și nu a mai așteptat să serbeze cea de-a 95-a aniversare a bunicii sale, Regina Elisabeta. Motivul pentru care graviduța Meghan nu a participat la funeraliile Prințului Philip este acela că nu are voie să depună efort sau să călătorească din cauza indicațiilor pe care le-a primit din partea medicului, informează The Sun

Fanii Casei Regală cred că fiica Prințului Harry va primi un nume inspirat după cel al Reginei Elisabeta 

În urma pierderii pe care a suferit-o Casa Regală a Marii Britanii, fanii sunt convinși că Meghan Markle și Prințul Harry își vor numi fiica după numele Reginei Elisabeta, pentru a-i aduce un tribut Majestății Sale. Așa cum bine știm, Reginei Elisabeta i se spunea în copilărie „Lilibet”, iar fanii cred că fiica celor doi se va numi după porecla Reginei: „Lily”. 

Ce nume vor alege Prințul Harry și Meghan Markle pentru fiica lor?!
Ce nume vor alege Prințul Harry și Meghan Markle pentru fiica lor?![Sursa foto: The Sun ]

„Nu știu sigur care sunt relațiile lor în familie, dar Lily ar putea fi o cale drăguță prin care ar putea-o onora ăe Regina (Lilibet)”, a scris unul dintre fani pe rețelele de socializare. 

„Am citit o predicție undeva, predicție care spunea că ar putea folosi numele Lily pentru botez, nume inspirat din porecla Reginei”, a scris un alt fan al Casei Regale. 

Însă Diana este în continuare favorita fermă a pariurilor, în timp ce Alexandria este pe locul doi la cota 8-1, în vreme ce Elizabeth are o cotă de 16-1.