Stiri mondene

Vlad Gherman, noi dezvăluiri despre perioada de după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman, noi dezvăluiri despre perioada de după despărțirea de Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman [Sursa foto: Captură YouTube]
Vlad Gherman le-a vorbit fanilor despre perioada de după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Prin ce momente dificile a trecut protagonistul serialului „Adela”?!

La începutul lunii februarie, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat prin intermediul unui clip video că se despart. Vestea despărțirii dintre cei doi actori i-a șocat pe fani. Acum, protagonistul serialului „Adela” și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre perioada de după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Pentru a-și pune viața în ordine, actorul a decis să meargă la psiholog. Conform spuselor sale, despărțirea de Cristina Ciobănașu l-a determinat să se maturizeze și să se descopere.

Vlad Gherman, noi dezvăluiri despre perioada de după despărțirea de Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman[Sursa foto: Captură YouTube]

Fac acest video pentru că vreau să știți ce am mai făcut și cum a fost ultima perioadă din viața mea, de după despărțire.   Foarte mulți cred că au impresia că viața mea e roz, e totul frumos și e plină de veselie și bucurie, și asta pentru că postez cum mă plimb prin țară. Da, e adevărat, viața mea e plină de bucurie, veselie, dar și de momente grele, triste, neplăcute, prin care n-aș fi vrut să trec niciodată.”

Vlad Gherman, noi dezvăluiri despre perioada de după despărțirea de Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Facebook]

Probabil că fără despărțirea asta nu aș fi putut să descopăr foarte multe lucruri. Nu aș fi putut să mă descopăr pe mine, să-mi asum niște lucruri, să mă maturizez așa cum ar fi trebuit să o fac de acum câțiva ani. Nu mai văd despărțirea ca pe un lucru care m-a distrus, care m-a dărâmat. Văd această despărțire ca fiind o etapă prin care a trebuit să trec ca să pot să mă dezvolt.”  a spus Vlad Gherman.

Vlad Gherman: „Am început să beau alcool și să fumez”

În continuare, protagonistul serialului „Adela” le-a dezvăluit fanilor din mediul online că după despărțire a început să consume alcool și să fumeze. Deși Vlad Gherman nu consumă alcool deseori, acesta a susținut că începuse să bea o sticlă de vin și să fumeze un pachet de țigări pe zi.

„Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, toată lumea știe că eu beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi. Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări”,  a mai adăugat Vlad Gherman.