Stiri mondene

Vlad Gherman, despre cum a reacționat Cristina Ciobănașu când i-a ascultat piesa

Vlad Gherman, despre cum a reacționat Cristina Ciobănașu când i-a ascultat piesa
Vlad Gherman, despre cum a reacționat Cristina Ciobănașu când i-a ascultat piesa [Sursa foto: Captură YouTube]
Vlad Gherman le-a dezvăluit fanilor că fosta lui iubită a fost prima persoană care a ascultat piesa. Iată ce părere are Cristina Ciobănașu despre piesa pe care Vlad Gherman i-a compus-o!

Deși s-au despărțit, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu încă petrec foate mult timp împreună pe platourile de filmare ale serialului în care joacă. Protagonistul din serialul „Adela” le-a mărturisit fanilor că, în prezent, încă se mai vizitează destul de des cu fosta sa iubită. Mai mult, acesta a precizat că, deși nu ar fi crezut niciodată, chiar se află într-o relație de prietenie cu Cristina Ciobănașu.

Recent, Vlad Gherman a scos o piesă intitulată „Până să te pierd”, pentru fosta lui parteneră de viață.

Versurile sunt foarte emoționante și fac referire, cu siguranță, la povestea dintre el și Cristina Ciobănașu. Artistul a cântat despre dragostea pierdută, iar melodia a strâns peste 500 de mii de vizualizări. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, actorul a vorbit despre piesa pe care a scos-o pentru Cristina Ciobănașu, Potrivit spuselor sale, acesta a vrut să surprindă toate momentele frumoase.
Vlad Gherman a lansat piesa „Până să te pierd”
Vlad Gherman[Sursa foto: Captură YouTube]

Deși Vlad Gherman s-a gândit să nu-i spună de piesă și să o surprindă pentru a-i vedea reacția, Cristina Ciobănașu a fost prima care i-a ascultat melodia. După ce a ascultat piesa, Cristina Ciobănașu s-a emoționat și a început să plângă.

„Multă lume m-a întrebat dacă ea știa de melodie. Logic că știa. M-am gândit cum ar fi fost să nu îi zic nimic și să o vadă în online. Dar nu, i-am arătat-o, am întrebat-o cum i se pare”,  a spus Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman[Sursa foto: Facebook]

Cristina Ciobănașu, mesaj pentru Vlad Gherman

 „ Sunt mândră de tine! Nu m-ai pierdut, îți sunt în continuare alături. Noi vom fi mereu cei mai buni prieteni! Pariul nostru s-a transformat și depinde doar de noi să îl câștigăm. Știi bine că sunt aici oricând ai nevoie de mine. Iar piesa e superbă!”,  a scris Cristina Ciobănașu în mediul online.