Stiri mondene

Cristina Ciobănașu, devastată după despărțirea de Vlad Gherman: „Am început să merg la psiholog”

Cristina Ciobănașu, devastată după despărțirea de Vlad Gherman: „Am început să merg la psiholog”
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
La patru luni de la despărțire, Cristina Ciobănașu a oferit noi detalii despre relația pe care o are acum cu Vlad Gherman. Ce dezvăluiri a făcut protagonista serialului „Adela”?!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după nouă ani de relație. Despărțirea a fost anunțată chiar în prima zi a lunii februarie pe rețelele sociale. Deși se iubesc, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să meargă pe drumri separate. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața”, iar din acel moment au rămas nedespărțiți. La patru luni de la despărțire, protagonista serialului „Adela”a vorbit despre relația pe care o are acum cu fostul partener.

După despărțirea de Vlad Gherman, actrița a fost nevoită să treacă prin momente dificile, spunând că a început să meargă la psiholog.

Cristina Ciobănașu, devastată după despărțirea de Vlad Gherman: „Am început să merg la psiholog”
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Instagram]

„Nu a fost ușor, a fost o perioadă extrem de dificilă, pe care am gestionat-o cum am putut. Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri. Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată. Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate.”, a spus Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman a lansat o piesă emoționantă pentru Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a lansat „Până să te pierd”, o piesă cu un mesaj profund care clar îi este dedicat fostei sale iubite. Încă de la primul vers artistul își plânge durerea în urma despărțirii de iubită, însă în următoarea strofă artistul schimbă total macazul. Acesta îi urează fostei sale partenere de viață toate cele bune și îi spune că ar vrea să-și găsească fericirea în brațele unui alt bărbat, care să o iubească la fel de mult ca el. În continuare, protagonista din serialul „Adela” a vorbit despre piesa „Până să te pierd”, aceasta a recunoscut că a afectat-o foarte mult și plângea ori de câte ori o asculta.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman[Sursa foto: Instagram]

„Nu mi-a fost deloc ușor. Deși Vlad mi-a arătat piesa cu mult înainte să o lanseze și nu pot să spun că nu m-a afectat, plângeam ori de câte ori o ascultam, momentul lansării a fost chiar mai greu, tocmai pentru că cei care ne urmăresc nu aveau de unde să știe că eu și Vlad eram mult mai bine față de perioada în care a compus piesa. În același timp, pot să înțeleg reacția pe care a declanșat-o răspunsul meu din social media pentru că, probabil, cei mai mulți dintre cei care ne apreciază de atâta timp și care ne-au îndrăgit ca un cuplu au sperat ca piesa să conducă spre o împăcare.”, a mai adăugat Cristina Ciobănașu.