Stiri

Lenny, șopârla influencer de pe Instagram care a scris o carte de bucate

Șopârla Lenny - influencer pe Instagram
Șopârla Lenny - influencer pe Instagram [Sursa foto: Instagram]
Nu doar oamenii pot deveni influenceri, ne arată Lenny, o șopârlă celebră pe rețelele de socializare.

Lenny este o șopârlă dragon cu barbă care a devenit celebră pe Instagram după ce a primit de la stăpâna sa, Valerie, o bonetă de bucătar. Și uite așa, stăpânei sale i-a venit ideea ca Lenny să aibă propria carte de bucate. Asta și pentru că Lenny are atitudinea potrivită pentru un chef: pretențioasă când vine vorba de mâncare și mereu activă. În ultima vreme, Lenny e pasionată și de magie. 

Animalele de companie devin influenceri pe Instagram și câștigă bani grei din asta

Instagramul este plin de animale de companie care au devenit influenceri.

De exemplu, JiffPom este un pomerian admirat de 10.5 milioane de fani și pentru fiecare postare sponsorizată încasează peste 45.000 de dolari. Deţine 3 recorduri Guiness pentru cel mai rapid mers în două picioare şi a avut colaborări cu branduri mari. A apărut şi în videoclipul Dark Horse al lui Katy Perry, informează Aleph News.

Animale celebre pe Instagram
Animale celebre pe Instagram

Un alt animal de companie celebru este pisica Nala care are 4.5 milioane de fani și câștigă aproape 20.000 de dolari pe o postare. Deţine un Record Guiness pentru cele mai multe like-uri strânse vreodată de o pisica. Dacă vă gândeați că doar câinii și pisicile sunt celebre pe rețelele de socializare, iată că nu e deloc așa.

Animale celebre pe Instagram
Animale celebre pe Instagram

Vulpiţa Juniper este urmărită de 2.9 milioane de followers şi ia în jur de 12.000 de dolari pentru o postare sponsorizată. A devenit subiectul unei cărţi.

Animale celebre pe Instagram
Animale celebre pe Instagram