Lansări muzicale

VIDEOCLIP: Thalia, Kenia OS - Para No Verte Más

Thalia, Kenia OS - Para No Verte Más
Thalia, Kenia OS - Para No Verte Más  [Sursa foto: Captură YouTube]
Thalia și Kenia OS au lansat videoclipul oficial al piesei ”Para No Verte Más”. Dă-i play aici.

Thalia și-a unit forțele cu starul pop mexican Kenia Os pentru noul ei single, „Para No Verte Más”. În videoclipul muzical retro lansat (2 martie), Thalia o ajută pe Kenia să treacă peste o despărțire. Videoclipul „Para No Verte Más” a fost regizat de Simon Brand și produs de Ntertain Studios. Pentru a se potrivi cu atmosfera din anii '90 a melodiei originale, Thalia o aduce înapoi la acea epocă cu moda ei vintage.

Kenia arată la fel de feroce în costumul ei care a fost echipat cu umeri mari.

„Para No Verte Más” este cel mai recent single din viitorul proiect al Thaliei.

În noiembrie anul trecut, ea s-a întors cu single-ul ei infuzat de discotecă, „Psycho Bitch”. Acum, Thalia abordează un clasic al grupului argentinian La Mosca Tsé Tsé. Kenia i se alătură pentru cover-ul piesei „Para No Verte Más”, care a primit sigiliul de aprobare al trupei.

Citește și: Thalia, mesaj inedit pentru Nadia Comăneci: „A constituit o influență majoră în viața mea”! Cum a reacționat fosta gimnastă

„Pentru noi este o onoare că Thalia a ales hitul nostru global „Para No Verte Más” drept primul single pentru noul ei proiect”, a spus La Mosca într-un comunicat.

Thalia, Kenia OS - Para No Verte Más
Thalia, Kenia OS - Para No Verte Más [Sursa foto: Captură YouTube]

Thalia  dă o notă pop piesei, susținută de bătăi de alamă, ea schimbă versuri cu Kenia despre modul în care viața este prea scurtă pentru a fi îngrijorată de frângerea inimii. Ambele artiste amplifică sunetul de bine al cântecului cu camaraderia pe care o împărtășesc. „Para No Verte Más” este re-imaginat ca un imn jucăuș al puterii fetelor de către două dintre cele mai strălucitoare vedete din Mexic.

Citește și: Thalia a lansat „Eres Mio”

„Îmi aduce bucurie să pot aduce la viață una dintre melodiile mele preferate și, cu atât mai mult, să pot reînvia acest clasic pentru noile generații de la mâna unui artist ca Kenia”, a spus Thalia.

VIDEOCLIP: Thalia, Kenia OS- Para No Verte Más