Lansări muzicale

VIDEOCLIP: LORA - Ziua Ta

LORA - Ziua Ta
LORA - Ziua Ta [Sursa foto: Captură YouTube]
LORA a revenit în atenția fanilor cu o surpriză muzicală, intitulată "Ziua Ta". Dă-i play aici!

A lansat “Noaptea la 3” direct din Bali, primul capitol de altfel din “trilogia” pe care a pregătit-o pentru prima parte a acestui an, iar acum Lora vine cu o altă piesă nouă “Ziua ta”. Compusă de Andi Grasu și Emanuel Masson, melodia vorbește despre resentimentele pe care le putem experimenta vizavi de un fost partener.

Citește și: Lora, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre începuturile carierei sale: „Regret că n-am știut atât de multe atunci”

“Ziua ta” este capitolul doi din, cum îmi place mie să o numesc, “Trilogia inimii frante” și vorbește despre nevoia de răzbunare și suferință pe care nevoia de răzbunare ți-o provoacă și ție, pentru că este ca un bumerang, de cele mai multe ori, dar este o etapă importantă în drumul spre vindecare. “Ziua ta” este despre  această fată care a fost rănită, înșelată, s-a despărțit și într-unul din cele mai importante momente păstrează tradiția pe care din videoclip ne dăm seama că o avea de ziua lui. Se îmbracă sexy și face tort, doar că totul ia o turnură mai neobișnuită! Această piesă este despre femeia rănită care simte nevoia să îi arate bărbatului pe care încă îl iubește ce a pierdut! Ea încearcă să își amintească faptul că este o femeie frumoasă și sexy și oscilează între femeia plină de încredere în propriile forțe și  fetița neajutorată care suferă după afecțiunea iubitului!”, a povestit Lora despre noua ei piesă, “Ziua ta”. 

VIDEOCLIP: LORA- Ziua Ta

.